Kiállítók

Anyukám mondta (105)

Anyukám mondta (105)

Éttermek

Encs

„Minden, ami az Anyukám Mondta névről eszedbe jut, sajnos vagy szerencsére, ránk igaz.
Alapanyag: lehetőleg helyből, de egyébként a világ minden tájáról és még máshonnan is.
Ízek: na az sok van, még a kovászos uborkában is benne van a szívünk.
Cuccok: Kenyeret sütünk, szörpöt főzünk, kolbászt töltünk, és még egy csomó ünkre végződő dolgot csinálunk.” – Dudás Szabolcs és Szilárd

Weboldal

Aragvi Grúz Étterem (93)

Aragvi Grúz Étterem (93)

Éttermek

Az Aragvi Grúz Étterem célja, hogy bemutassa a Grúz hagyományokat, szokásokat, hogy képviselje a Grúz kulináriát és kultúrát. Éttermünkben felszolgált ételek tradicionális grúz receptek alapján friss és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Ételeink jellegét a tömérdek dió, a domináns fűszerek (menta, bazsalikom, kapor, tárkony, koriander, uchoszuneli), a házi sajtok, a frissen sült kenyér és a sok zöldség adja. Igazi kaukázusi saslikkal készülünk tradicionálisan faszénen és nyárson sütjük (lazac, csirke, sertés, bárányborda, báránysaslik). Reméljük, hogy ételeink ízleni fognak és vendégül láthatunk az étteremben! Jó étvágyat kívánunk!

Weboldal

Arany Kaviár Étterem (9)

Arany Kaviár Étterem (9)

Éttermek

"Több mint húsz éve vagyunk jelen. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon. A robusztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. Jobbá tesszük az orosz konyhát. Hagyományos ételeket készítünk, korszerű eljárásokkal, ahogy mi gondoljuk.” – Molnár Attila és Nyíri Szása

Weboldal

Babel Budapest (38)

Babel Budapest (38)

Éttermek

A Babel Budapest egy magyar és regionális fine dining étterem. A Magyar-regionális konyha a helyi eredetû hagyományokra koncentrál, az inspirációit innen szerzi, de illeszkedik a mai nemzetközi elvárásokhoz.

Weboldal

Baricska Csárda (106)

Baricska Csárda (106)

Éttermek

Balatonfüred

A Baricska Csárda üzemeltetői nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, minthogy e vendéglátóhely a gasztronómia és a borkultúra egy olyan szentélye legyen, amely hirdeti a környékbeli borászatok és a magyar ételkészítés hagyományait.

Weboldal

bEAT – Étterem és más (21)

bEAT – Étterem és más (21)

Éttermek

Egy hely Székesfehérváron, amely inspirál, élményt ad vagy épp csak segít kiszakadni a hétköznapok feszített ritmusából. Minderről magasan képzett, elhivatott és a vendéglátás iránt igazi szenvedéllyel bíró csapatunk, valamint az elegánsan könnyed miliő gondoskodik. Modern elegancia, kellemes zene segít kikapcsolódni a hétköznapok körforgásából! Hétvégén viszont felpörgetjük a ritmust! Szombat esténként meglepetésvendégekkel kedveskedünk a hozzánk betérőknek. Az ízekért és a hangultért egyaránt felelünk!

Weboldal

Bistro Sparhelt (4)

Bistro Sparhelt (4)

Éttermek

A Bistro Sparhelt a vidéki romantika hangulatában, Balatonfüreden a Városháza szomszédságában friss régiós alapanyagokkal és havonta változó étlappal várja kedves vendégeit. A szakma mély ismerete, konyhai fortélyok sora és a főzés szeretete teszi felejthetetlenné a fogásokat.

Weboldal

Bori Mami Étterem (33)

Bori Mami Étterem (33)

Éttermek

Gyöngyös

Ha Mátra, akkor Bori Mami…
Elegáns légkör, családias hangulat várja az igényes, gasztronómiai élményekre vágyó közönséget.
Nagy hangsúlyt fektetünk a frissességre és a helyi termelőktől beszerzett alapanyag felhasználásra, a vidék minden előnyét kihasználva. Valódi ízeket mutatunk meg egy modern bisztrós stílusban.
 

Weboldal

Borkonyha Étterem (69)

Borkonyha Étterem (69)

Éttermek

„A BORKONYHA nyitása több mint egy évtizedes álom volt. Működésében egy francia bisztró és egy mai magyar kortárs családi étterem ötvözeteként képzeljük el. A BORKONYHA név beszédes, alappilléreit a széles, rugalmas borkínálatban, a finom ételekben, és a személyes, kötetlen kiszolgálásban látjuk.” – Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán
 
2014-ben a Borkonyha Michelin-csillagot kapott.

Weboldal

Buddha-Bar Budapest (61)

Buddha-Bar Budapest (61)

Éttermek

Kóstolja meg a kínai, thai, indiai és japán gasztronómia legjavát egy helyen! A Buddha-Bar Budapest ázsiai fúziós konyhájával, a város legnagyobb sushi választékával, ebéd időben bento menüvel; vasárnaponként pedig ázsiai büfével, sushi-látványkonyhával és számos finom falattal várja vendégeit. A különleges ételeket remekül kiegészítő, modern hatású, domináns vörössel és hatalmas Buddha szoborral dekorált étterem a gasztronómiai utazás első állomása, melyet a Lounge & Bar követ, ahol az egyedi hozzávalókból készült koktélokat és az autentikus Buddha-Bar zenét élvezhetik a vendégek.

Weboldal

Chianti Étterem (107)

Chianti Étterem (107)

Éttermek

Veszprém

„Egy vacsoránál épp oly fontos a hely meghittsége, az előzékeny szerviz, mint a felszolgált ételek tálalása és kivételes zamata. Mi, a Chianti csapata hisszük, hogy klasszikus szakértelemmel, kitartó odaadással, kifogástalan alapanyagokkal és színvonalas konyhával, szórakoztató élménnyé nemesítjük az itt eltöltött időt.” – Ruprecht László

Weboldal

Costes / Costes Downtown (99)

Costes / Costes Downtown (99)

Éttermek

Costes  - kompromisszumok nélkül
Az első hazai Michelin-csillagos étterem, a Ráday utcai Costes 2008-ban nyílt meg Miguel Rocha Vieira vezetésével. 2010-ben Magyarországon elsőként kapta meg a Michelin csillagot. 2015-től a napi munkát Palágyi Eszter séf irányítja. 
A Costes testvérétterme, a Costes Downtown 2015 nyarán nyílt meg, mely kicsit könnyedebb, „bisztrósabb” hangulatban várja a vendégeket. A Costes Downtown 2016 márciusában szintén megkapta a Michelin csillagot. A minőséget a Michelin-csillagos Miguel Vieira executive séf felügyeli, a napi munkát pedig Tiago Sabarigo séf irányítja.

Weboldal

Deák St. Kitchen (58)

Deák St. Kitchen (58)

Éttermek

Budapest

Magyar borbàr ès grill ètterem, amely kìnàlatàban a mèltàn vilàghìrű ès dìjnyertes borok mellett megtalàlhatòak nemzetközi ètelek, melyeket helyi alapanyagok felhasznàlàsàval ès egy igazi 'Budapest èlmènnyel' fűszerezve kìnàlunk.

Weboldal

Émile (83)

Émile (83)

Éttermek

Émile – a barátod Budán. Legyen szó üzleti tárgyalásról, ebédről, teadélutánról, családi eseményről, vagy gyerekzsúrról, Émile a budai megoldás. A villaépület emeleti részén található az Étterem-Kávéház, ahol a reggelit, ebédet, vacsorát és süteményeket kínáljuk, és könnyedén élvezni lehet a házias ízeket és az egyedi kiszolgálást. A földszinten Émile nyitott konyhája található, valamint egy gyerekeknek kialakított hangulatos játékbirodalom színezőkkel, és mini konyhával. A kertnek csodás a hangulata, ahol élvezni lehet a napsütést vagy akár egy finom koktélt.

Weboldal

Erhardt Étterem (108)

Erhardt Étterem (108)

Éttermek

Sopron

Sopron egykori gazdanegyedében, a Balfi utcában található az Erhardt étterem-borpince és Panzió, melyet családunk üzemeltet. Éttermünk elkülönített termei és 70 fő befogadására is alkalmas pincéink családi ebédek, csoportos étkezések, üzleti találkozók, valamint borkóstolók, borvacsorák nagyon kedvelt helyszínei. Konyhánk nemzetközi konyha, hagyományos magyar ételekkel és helyi specialitásokkal. Barátságos, felkészült személyzetünk minden kérésben, kérdésben szívesen áll rendelkezésre. Látogassanak el hozzánk, és élvezzék hangulatos, családi vendéglátásunk minden percét!

Weboldal

ÉS Bisztró (27)

ÉS Bisztró (27)

Éttermek

Az ÉS Bisztró egy borozó, söröző, terasz, bisztró, vendéglő, pecsenyesütöde. Az ÉS-ben nem kell igazodni a hagyományos étkezési szokásokhoz. Az étlap hármas tagolású, melyen a megosztható, ún. “for sharing” ételek, falatkák mellett az Osztrák-Magyar Monarchia tipikus ételei, valamint grillhúsok is helyet kapnak. Mindezt izgalmas bor- ÉS kézműves sörválaszték teszi teljessé.

Weboldal

Fülemüle Étterem (89)

Fülemüle Étterem (89)

Éttermek

Budapest VIII. kerületében, az új sétálóutca részeként a zsidó és magyaros konyha remekeivel várja Vendégeit a Fülemüle étterem. Az étterem étlapján a magyar és a zsidó konyha legkiválóbb ételei találhatók, melyeket nagyszülei receptje alapján, a XXI. század legmodernebb konyhatechnológiai eljárásával készíti Önnek a Singer család. A zsidó és magyar konyha egyedülálló ízei, meghatározó fûszerhasználata és jellegzetesen laktató kombinációi izgalmas gasztro-kalandra hívják a páratlan íz-élményre éhezõ vendégeket.

Weboldal

Gusteau (104)

Gusteau (104)

Éttermek

Mád

Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, éttermünkben a borokról szól az élet. Ebben a festői környezetben ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Horváth Gábor chef minden évszakban új ételsort készít, támaszkodva a szezonális hozzávalókra. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a tokaj-hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Programjainkat úgy tervezzük, hogy azok életre szóló élményt szerezzenek minden idelátogató számára. 

Weboldal

IKON Debrecen (110)

IKON Debrecen (110)

Éttermek

Debrecen

Aki ismer minket, tudja, hogy órákig tudunk mesélni az IKON-ról. De ha csak egy mondatunk van rá, tömören így fogalmazunk: fanatikus gasztro-mûhely. Nálunk mindenki õrült egy kicsit, és bár különbözünk, a minõség iránti elkötelezettségünk eggyé kovácsol minket. Nem elégszünk meg a jóval, a tökéletességre törekszünk, hogy a legjobb helyi alapanyagokból, a legnagyobb szakértelemmel és állandó minõségben kerüljenek vendégeink elé az ételek. A friss nyersanyagokra, a modern technológiára helyezzük a hangsúlyt, és miközben rehabilitáljuk a magyar klasszikusokat, engedjük, hogy távoli országok hatásai is megérintsenek.

Weboldal

Jamie's Pizzeria (28)

Jamie's Pizzeria (28)

Éttermek

Az olasz étkezés a család és barátok körül forog, akik összegyűlnek, hogy élvezzék a nagyszerű ételeket, és ez az, amiről a Jamie's Pizzeria is szól. Mindenki talál magának valamit, barátságosan és szeretettel felszolgálva, amire Jamie bármelyik éttermébe belépve számíthatsz. A Jamie's Pizzera menüje a csodás kemencében sült pizzákra - feltétként nagyszerű ízekkel és friss alapanyagokkal -, a könnyű salátákra és az olasz desszert válogatásokra összpontosít, mindezt egy szuper, pezsgő környezetben. Az élménynek egyszerűnek és autentikusnak kell lennie, amely bemutatja mindazt, amit Jamie képvisel - egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron.

Weboldal

Jankovich Hotel (109)

Jankovich Hotel (109)

Éttermek

Rácalmás

Többszörösen díjazott konyha, nemzetközi és koreai menüsorral. Családias hangulatú 4*-os szálloda elegáns, letisztult enteriőrrel. 
Havonta „Kultúr-fröccs”, ahol a művészet és a gasztronómia egyedi társulása teremt emlékezetes, beszélgetős, borozgatós estéket.  „Gasztro-kaland” - mindig új ízek, gasztronómiai kísérletek estje gondosan válogatott borokkal, havi rendszerességgel. A Jankovich Kúria Wellness Hotel nem csak egy hotel és nem csak egy étterem! A Jankovich Hotel egy lehetőség a teljes kikapcsolódásra szellemileg és fizikailag egyaránt. 

Weboldal

Kiosk Budapest (38)

Kiosk Budapest (38)

Éttermek

Nagyvárosi találkozóhely a belváros szívében.

Weboldal

Kistücsök Étterem (103)

Kistücsök Étterem (103)

Éttermek

Balatonszemes

Lassan két évtizede, amikor huszonévesen átvettem az éttermet, voltak elképzeléseim, terveim és álmaim.Egy világlátott vendégemnek köszönhetően, akivel azóta is szoros barátságot ápolok, egyre intenzívebben kezdett el érdekelni, hogy mi történik a külföld éttermeiben.Kitárult a világ, az élményeknek, tapasztalatoknak és nemzetközi példáknak köszönhetően pedig lassan pontosan kialakult bennem, hogy milyen vendéglőt vizionálok. Ennek megvalósításában vitathatatlanul nagy szerepe van Jahni László konyhafőnöknek és az étterem egész csapatának, nélkülük nem tartanánk ott, ahol ma vagyunk.

Weboldal

KNRDY American Steakhouse & Bar (34)

KNRDY American Steakhouse & Bar (34)

Éttermek

Budapest

KNRDY, mint Konrády Zoltán, tulajdonos: hedonista világpolgár, aki rajong a minőségért, a mennyei ízekért – és természetesen A STEAKÉRT. A KNRDY hamar a gourmet-k és húsevők Mekkájává vált megalkuvást nem ismerő kínálatával: USDA Prime Black Angus, Wagyu, Omaha steakek, languszta, ír bárány, Szent Jakab kagyló – hogy csak a leghíresebbeket említsük.

Weboldal

Kollázs Brasserie & Bar (66)

Kollázs Brasserie & Bar (66)

Éttermek

A KOLLÁZS tökéletesen megragadja a város dinamikus hangulatát: egyszerre hagyományos és modern, időtlen és friss, elegáns és laza. A visszafogott, fesztelen eleganciájával hívogató étterem Budapest egyik legnépszerűbb gasztronómiai csomópontja.

Győrffy Árpád, Séf által írt étlapon Magyarország és a világ ízei, hagyományos és modern fogások adnak egymásnak randevút. Az étterem XXI. századi konyhájában a legjobb alapanyagokból a legmodernebb technika felhasználásával, francia igényességgel készülnek a fogások, köztük a magyar konyha elmaradhatatlan specialitásai. A bor- és itallapot Szik Mátyás, Örökös Magyar Sommelier Bajnok az ételek szezonalitását szem előtt tartva, a Séffel együttműködve alakította ki.

Weboldal

Lamareda Étterem és Bisztró (32)

Lamareda Étterem és Bisztró (32)

Éttermek

Győr

Konyhánkat jól felismerhető, kialakult íz világ jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.

Weboldal

Larus Étterem (56)

Larus Étterem (56)

Éttermek

A Larus Étterem a budai Hegyvidék legszínesebb gasztronómiai központja, egy forgalmas mégis természetközeli, nyugodt helyen, a MOM Kulturális Központ mellett. A Larus és Várvizi Péter Chef étlapján, mindenki számára megérthető ízek, ismert és felfedezésre váró ételek találhatók, követve a természet időbeosztását.
A francia és magyar konyha alapjaiból táplálkozva, követjük és továbbítjuk a legfontosabb gasztronómiai irányokat és újdonságokat, a Larus csapatának felfogásában.

Weboldal

Macok Bisztró (111)

Macok Bisztró (111)

Éttermek

Eger

A Macok Bisztró könnyed és fiatalos lendületű hely az egri Vár tövében, ahol kulináris élményt kínálunk igényes bisztró stílusban, helyi borászok bemutatásával. Ételeink a legnagyobb odafigyeléssel és gondoskodással készülnek és kerülnek Vendégeink elé. Szeretjük a hagyományos, régi ízeket felidézni, de megjelenésben kicsit újragondolva. Az alapanyagok kiválasztásánál megkerestük a környék legjobb kistermelőit, akik elsőrendű nyersanyagokat biztosítanak, mint például a szilvásváradi pisztrángunk, vagy a bükki sajtkülönlegességeink, a házi készítésű tésztáink… 
A Macok Bisztró a SVÉT tagja.

Weboldal

Mezzo Music Restaurant (22)

Mezzo Music Restaurant (22)

Éttermek

Receptjeink és alapanyagaink a világ sok országából érkeznek, étlapunkat folyamatosan alakítjuk, és a hagyományos „nagymama” ízei mellett az európai gasztronómiai újdonságokat is bemutatjuk. Harmóniára törekszünk. Az étkezés, a környezet és a zene harmóniájára.

Weboldal

Natura Hill Zebegény (59)

Natura Hill Zebegény (59)

Éttermek

Zebegény

Ökológiai szemléletű birtokunk a Dunakanyar talán legszebb részén, a festői szépségű Zebegény volt szőlőhegyén helyezkedik el a Duna fölött, a Börzsöny kapujában. Vendégünkként páratlan kilátás mellett pihenhetsz, és élvezheted a friss levegőn Séfünk – Ruga Endre – mesterfogásait. Natura Hill minden szegletét a fenntarthatóság figyelembevételével terveztünk, és úgy alakítottuk ki, hogy értékes élményekkel gazdagodva, feltöltődve búcsúzzunk tőled, hogy aztán újra üdvözölhessünk mihamarabb!

Weboldal

Oliva Étterem (31)

Oliva Étterem (31)

Éttermek

Veszprém

Veszprém történelmi belvárosának szívében, közvetlenül a városközpontban, nyugodt környezetben, a vártól pár perc sétára, hangulatos kerthelyiséggel és három boltozatos belső helyiséggel várjuk a vendégeinket. A több mint 250 éves boltívek között mintegy 50 vendég tud helyet foglalni, kerthelyiségünkben pedig akár 90 főt is le tudunk ültetni. A kertszezonban esténként jazz, latin és klasszikus élő zene is hallgatható a vacsora mellett. Kiemelt alkalmakkor exkluzív koncerteket is szervezünk.

Weboldal

Onyx (81)

Onyx (81)

Éttermek

Hagyomány és evolúció randevúja Budapest szívében
 
Az Onyx étterem 2007-es nyitása óta elkötelezett a minőség és a haladás útján. Magyar tulajdonú éttermünkben főleg saját nevelésű csapattal dolgozunk, ahol a hangsúly a hazai, minőségi alapanyagokon és a hozzá illő magyar borválasztékon van. Mészáros Ádám séf olyan gasztronómiai utazást kínál, mely a megújult magyar konyhát és a nemzetközi ízeket vonultatja fel. Hogy jó úton járunk, bizonyítja a Gault Millau étteremkalauz minősítése és a 2011-ben elnyert 1 Michelin csillag is.

Weboldal

Percze Étterem (35)

Percze Étterem (35)

Éttermek

Mád

Törekszünk a teljes Mád-életérzés átadására: éttermünk a Percze dűlő lábánál helyezkedik el, kilátással a falura és a hozzá tartozó szőlőterületekre, amelyeket dűlőtúráink során alaposabban is megismerhetnek a vendégeink. A Szepsy pincészet referenciahelyeként küldetésünk a poharakba töltött borok egyedi termőhelyeinek bemutatása a túrák során, illetve az ízeikkel harmonizáló ételek felszolgálása az étteremben: Cetner Attila modern, de egyben házias konyhát visz saját tenyészetből és vadászterületünkről származó húsok és további helyi alapanyagok felhasználásával.

Weboldal

Rézkakas Bistro (65)

Rézkakas Bistro (65)

Éttermek

" A hagyomány irányadó és nem börtönõr."

Weboldal

Rosenstein Vendéglő (87)

Rosenstein Vendéglő (87)

Éttermek

A Rosenstein Vendéglő idén kerek születésnapot ünnepel: immár 20 éve van a hazai vendéglátás élvonalában. 20 év nagy idő, szinte egy fél emberöltő. Ilyen hosszan az élvonalban lenni, folyamatosan megújulni, a hagyományokat tisztelve, az értékeket megtartva fejlődni, sikereket elérni, mindezt végig a vendégek igazi megelégedésére – erre külföldön is csak a gasztronómia igazi állócsillagai képesek. Hogy mi kell mindehhez? Rosensteinéknél történetesen három generáció (az apa, Tibor, a feleség, Judit, a fiuk, Robi és immár a feleség, Timi közreműködésével), a bennük együtt lüktető szenvedély, odafigyelés, alázat és az a bizonyos hamisítatlan „rosensteinesízvilág”, ami a sajátjuk, és amiből nem engednek.

Weboldal

Tama Restaurant (98)

Tama Restaurant (98)

Éttermek

Konyhánkban az ételkészítés technológiája a magyar kulináris hagyományok és alapanyagok tiszteletben tartása mellett leginkább az olasz konyha stílusához és ízvilágához áll közel: könnyed, ízekben és részletekben gazdag. Kovács Péter Chef-ünk és csapata páratlan gasztronómiai különlegességekkel várja mindazokat, akik nyitottak az újdonságokra, kedvelik a hazai ízeket, szeretik kényeztetni érzékeiket és elvárják a magas minőséget.

Weboldal

Tanti Étterem (86)

Tanti Étterem (86)

Éttermek

Sokunkban bizonyára élénken él még a tanti emléke, a jóságos nagynénié, aki a nagy családi események alkalmával valódi összekötő kapocs volt a fiatalabb és az idősebb generációk között. Ő a tanti, aki vibráló, szeretetteljes, támogató, vigasztaló jelenlétével fényt visz a család életébe. Mi ugyanezt a fényt szeretnénk vendégeink életébe visszacsempészni a csúcsgasztronómia eszközeivel. Természetesen fogásainkat is úgy állítottuk össze, hogy a tradicionális és a modern technológia ötvözésével ismerős, de mégis újszerű élményt adhassunk vendégeinknek.

Weboldal

Tigris Étterem (43)

Tigris Étterem (43)

Éttermek

Immáron 10 éve költözött a Gere és Szepsy pincészet a belváros szívébe, kiváló boraik mellett a magyar konyha különlegességeivel és büszkeségünkkel a Libamáj specialitásokkal várjuk kedves vendégeinket.

Weboldal

Trattoria Pomo D’oro (57)

Trattoria Pomo D’oro (57)

Éttermek

Egy csepp Olaszország a belváros szívében!
 
A méltán híres olasz gasztronómia minden részletébe belekóstolhat a „Via Italia” névre keresztelt Arany János 9-12. utcarészen található Trattoria & Gastronomia Pomo d’oro étterem és delikatesz üzletben. Ahol kiváló olasz alapanyagból készülnek a házi tészták a grill hús és halételek a rizottók és a kemencében sült pizzák. Az étterem mellett található a Gelatéria Pomo d’oro kézműves olasz cukrászda és fagylaltozó, a Casa Pomo d’oro „party konyha” és az első budapesti olasz borbár, a D.O.C. Vino Bar & Shop.

Weboldal

Vendéglő a KisBíróhoz (85)

Vendéglő a KisBíróhoz (85)

Éttermek

A KisBíró valóban egy vendéglő, odafigyeléssel, a megszokott Bock minőséggel és további plusszokkal. Érdemes Pestről is átkirándulni, ha bisztró helyett a vendéglőt preferálnánk. Budaiaknak pedig evidens.

Weboldal

Viator Apátsági Étterem és Borbár (102)

Viator Apátsági Étterem és Borbár (102)

Éttermek

Pannonhalma

A VIATOR Apátsági Étterem és Borbár 2010. május 28-án nyitotta meg kapuit a pannonhalmi Kosaras-dombon, a Pannonhalmi Főapátság tőszomszédságában. 2015-ben fennállásának immár 5 éves jubileumát ünnepelte, eredeti célkitűzése azonban alapítása óta változatlan: a pannonhalmi bencés szerzetesközösség vendégfogadás iránti elhivatottságát kívánja a gasztronómia nyelvén kifejezésre juttatni, minden tekintetben ötvözve tradíciót és modernitást.
 
VIATOR – Több, mint 5 éve úton.

Weboldal

Villa Medici Étterem (77)

Villa Medici Étterem (77)

Éttermek

Veszprém

A Villa Medici Étterem családi vállalkozásként 1991-ben nyitotta meg kapuit Veszprém festői völgyében és azóta áll töretlenül a magyar vendéglátás élvonalában. Miközben őrizzük értékeinket, hagyományainkat, törekszünk a folyamatos megújulásra és fejlődésre, mert hisszük azt, hogy vendégül látni valakit csakis szívből lehet, az étkezést pedig ünneppé kell varázsolni. Séfünk, Amrein Csaba, aki 20 éve áll a konyhánk élén, a helyi termelőket részesítve előnyben a magyar konyhaművészet tradícióit ötvözi a nemzetközi trendekkel.

Weboldal

Walter Vendéglő (112)

Walter Vendéglő (112)

Éttermek

Perbál

A Walter Vendéglő - hatvanöt év kényszerpihenő utáni – 2010-ben történt megnyitásával alternatívát kínáltunk azon Zsámbéki-medencében élő, étterembe járók számára, akik egy ebéd vagy vacsora, egy kellemesen eltöltendő este kedvéért nem minden esetben kelnek útra a főváros irányába. Magyarországon, a hazai alapanyagokra, a történelmi magyar konyha receptjeire építő és a „hagyományossá vált” magyar konyhát megreformáló tevékenységünk legfőbb célja, hogy a hozzánk ellátogató vendégek számára megmutassuk a magyar gasztronómia lehetséges értékeit.

Weboldal

Wang Mester (8)

Wang Mester (8)

Éttermek

Ha szeretne belecsöppenni akár egy kis időre is a keleti íz világ mélyére kóstolja meg nálunk a frissen készült kínai ételek varázsát. Egyenesen Kínából hozott fűszerek és alapanyagok mesés elegye várja, hogy ízlelőbimbói bekebelezzék és autentikus körutazásra vigyék.

Weboldal