Kiállítók

Cake Shop (88)

Cake Shop (88)

Cukrászdák, édességek

Egy kedves és vagány kis cukrászda vagyunk, ahol lebontottuk a falat a műhely és a vendégek között. Egy süti bolt, ahol minden recept szerelemből, kitartásból, desszertekbe-bolondulásból és önálló tudásból született. Egy hely, ami nem szeretne másra hasonlítani, mert a tökéletlenségével is tökéletes önmagában. Egy világ, ahol a vaníliaillat erősebb minden - az ajtó előtt rekedt - gondnál.

Weboldal

Desszert.Neked (97)

Desszert.Neked (97)

Cukrászdák, édességek

Kreatív, elegáns, összetett, izgalmas – a Desszert.Neked kreációi üdítő színfoltot képviselnek a hazai desszertpalettán. A francia stílusú cukrászat elkötelezett hívei. Különleges mousse desszerteket és a város talán legfinomabb macaronjait kóstolhatjuk náluk. Egyedülállóan széles tarte választékkal és a klasszikus magyar desszertek újrakomponált változatával várnak Paulay Ede utcai látványműhelyükben. Egyedi stílusú tortákat alkotnak születésnapokra, esküvőkre, rendezvényekre. Az érdeklődő közönségnek desszertkurzusokon adják át a tudást és a desszertek szeretetét.

Weboldal

Gerbeaud (80)

Gerbeaud (80)

Cukrászdák, édességek

A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében, mely 1858 óta kényezteti vendégeit különleges és izgalmas süteményeivel. A kínálat a tradíciót az állandó megújulással ötvözi. A klasszikus Dobos torta, Esterházy és Gerbeaud szelet mellett, olyan kulináris gyönyöröket okozó desszertek kaphatóak, mint a Sós-mogyoró barack, a Royal csokoládé. Érzékeny vendégeinket glutén- és laktózmentes desszertekkel kényeztetjük. Csokoládéink és macaronjaink kifinomult csomagolásukkal a tökéletes ajándékok lehetnek. 

Weboldal

Harrer Chocolat (18)

Harrer Chocolat (18)

Cukrászdák, édességek

Az osztrák Harrer cukrászdinasztia már négy generáció óta kényezteti vendégeit a legkülönbözõbb édes finomságokkal. A Harrer cukrászati termékek széles skálájában éppúgy megtalálhatóak a mindenki által ismert és kedvelt sütemények, mint a kicsit különlegesebb, merészebb kreációk is. A friss, ínycsiklandó édességet követõen pedig igazán jólesik egy aromás presszó kávé vagy egy különleges teakompozíció. Cukrászdáinkat Magyarországon Sopronban, Ausztriában pedig Mattersburgban találja meg.

Weboldal

Naspolya Nassolda (67)

Naspolya Nassolda (67)

Cukrászdák, édességek

A Naspolya finomságait falatozva jóleső érzés arra gondolni, hogy itt a nassolás egy tökéletesen egészséges kényeztetést, valódi feltöltődést jelent. Igazi gourmet kaland: ínyenc desszertkülönlegességeket kóstolhatunk, amelyek sütésmentesen készülnek, a nyers-vegán konyha elvárásainak megfelelően. Az alapanyagok gondos kíméletének köszönhetően itt üres kalóriák helyett éltető táplálékot ehetünk tej-, tojás-, glutén- és hozzáadott cukormentesen. Hazánk első “nassoldája” új fogalmat teremtett a cukrászdák világában. Ettél már álomfinom nyers tortát, pitét, cupcake-et? Muszáj kipróbálni!

Weboldal

Pataki Cukrászda (17)

Pataki Cukrászda (17)

Cukrászdák, édességek

Érd

“…életünk legédesebb pillanatai"
 
A Pataki Cukrászdában  43 éve , már  a dinasztia harmadik generációja készíti tradíciók szerint a  magyar cukrászat tortáit, süteményeit.
Az elődök nyomdokán haladva gondosan ügyelünk a legjobb alapanyagokra és eredeti receptek használatára, természetesen emellett az innovatív technológiák felhasználásával új kreatív desszertek elkészítésére.
Nálunk a sütemények vajból, friss tojásból, jó minőségű lisztből,  a tej színéből készülnek, ugyanúgy mint a nagymama konyhájában.
Látogasson el hozzánk, kóstolja meg  gourmet fagylaltjainkat, és különleges csak  a Gourmet Fesztiválra készített egyedi desszertünket.
 

Weboldal

Zangio Csokoládé (25)

Zangio Csokoládé (25)

Cukrászdák, édességek

A Zangio Csokoládé a magyar gasztronómiai forradalom elkötelezett részese. Korábban nem tapasztalt izgalmas, kirobbanó ízélményt, pillanatnyi boldogságot  kínál ételekhez-italokhoz illesztett és desszertként fogyasztható kreációival: bonbonokkal, trüffelekkel és más készítményeivel. Világversenyeken szerzett díjai mellett  2017-ben bekerült a világ legjobb csokiműhelyeit ajánló kiadványba, amelyet a neves francia Club des Croqueurs de Chocolat állít össze és jelentet meg évente a leghíresebb csokoládés rendezvényen, a párizsi Salon du Chocolat-on.

Weboldal