Gourmet workshop by Electrolux

 

Május 19., péntek


 

 

Harrer chocolat

Stőhr Gréta  (Great Bistro) vegán workshopja: meleg dijoni spárgasaláta, tavaszi zöld fűszeres ropogósokkal

Május 19., péntek 18:00 
Növényi táplálkozás soha nem volt még ilyen egyszerű és változatos. Próbáld ki milyen egy tiszta, gluténmentes tavaszi ebéd elkészítése friss, szezonális, bio alapanyagokból. Stőhr Gréta, vegán séf, a Great Bistro tulajdonosa, életmódtanácsadó, a Gréta Konyhája főzőműsor háziasszonya (LifeNetwork Televízió) és a Gréta Konyhája Vegán Életmód-, és Szakácskönyv szerzője segít megismerkedni a vegán alapanyagokkal, -helyettesítőkkel, és elkészíteni kedvenc tavaszi fogását.

Jegyvásárlás

 

 

Május 20., szombat


 

 

Nespresso

Nemes Nóra (Dacota) a Nosalty bloggere: epres-bodzás minifánkok - az égetett tészta nem ördöngősség

Május 20., szombat 13:30
A workshopon az égetett tésztával fogunk ismerkedni. Ez egy könnyed, francia tésztafajta, ami az eclair-fánktól a churroson át, a képviselő fánkig megannyi desszertnek az alapja. Sokak számára nehéznek tűnhet elsőre, azonban ha betartunk néhány szabályt, és egyszer ráérzünk az ízére, akkor a kezdők számára sem okoz majd nehézséget. A benne lévő krémet ugyan tetszés szerint variálhatjuk, de most a szezonhoz illően, egy epres-bodzás változatot készítünk hozzá.

Jegyvásárlás

Canh ga chien nuoc mam (A letehetetlen csirkeszárny) - A Funky Pho bevezetője az egyszerű ázsiai konyhába

Május 20., szombat 15:30
Utcai árusok is készítik, főleg sör korcsolyának az útszéli ivók (quan nhau) vendégeinek, azonban ez az egyik olyan étel, amely sokkal finomabb lesz ha gondosan otthon készítjük. Bár elkészítése nagyon egyszerű, kellő mértékű egzotikus illattal tölti meg a szoba levegőjét és tényleg letehetetlen!

Jegyvásárlás

MészárSteak

A kávé és gasztronómia találkozása – az alapízek felfedezése Sárközi Ákossal és Nagy Zsolttal

Május 20., szombat 17:30
Házigazdák: Sárközi Ákos (a Michelin-csillagos Borkonyha séfje) és Nagy Zsolt (A Nespresso kávészakértője) Tudjon meg többet arról, miként lesz a kávé tökéletes kiegészítője egy remek fogásnak! Ismerje meg desszert párosításokon keresztül a minőségi kávé jellegzetességeit és a benne rejlő egyedi ízjegyeket!

Jegyvásárlás

 

 

Május 21., vasárnap


 

 

Pomo d'Oro

Jacques Liszt – Misi a pék: bevezetés a kovászos kenyerek világába

Május 21., vasárnap 13:30
Te is nyelsz egy nagyot, ha a meleg kenyér illatát érzed? A friss kenyér állaga, textúrája és látványa is az otthonosság érzetét kelti bennünk. Csodás érzés, ha saját sütésű kenyeret tehetünk a családi asztalra. Misitől megtanulhatod a kovásszal készült friss kézműves kenyér otthoni elkészítésének fortélyait.

Jegyvásárlás

Eper jam workshop Havas Dórával a TV Paprika séfjével

Május 21., vasárnap 15:30
Egy gyors eper jam recept rengeteg ízvariációval. A résztvevők Dóra segítségével elkészítik a jam alapot, amit aztán kedvük szerint ízesíthetnek: rózsbors vaníliával vagy feketbors balzsamecettel? Választható még levendula, rózsavíz, lime és menta, a többi pedig legyen meglepetés. A workshop során Dóra hasznos tippeket ad a befőzéshez.

Jegyvásárlás

Budaörsi Halpiac

Szabadfi Szabolcs (Panificio il Basilico, Holy Cow): a pék, ha burgert készít

Május 21., vasárnap 17:30
Szabolcs ezúttal azt mutatja meg, hogyan dagassz, gyúrj, süss adalékanyagok nélkül, profin és ötletesen otthon, a klasszikus bucik helyett kicsit másképp. Ami pedig belekerül, szintén izgalmas és kevésbé megszokott – legyen az a malac színe-java, krémsajt vagy saját paradicsomszósz. A lényeg a frissesség és könnyedség, mert a jó burger a Holy Cow-ban ilyen!

Jegyvásárlás

 

  A műsorváltozás jogát fenntartjuk.