A Magyar Bor bemutatja: Buborékok Nyara borkoktél minikurzus a Boutiq’Barral

A Magyar Bor és a Boutiq’Bar megalkotta a nyár legfrissítőbb borkoktéljait! Neked nincs más dolgod, mint élvezni a végtelen pezsgést. Hacsak…nem akarod megtudni, hogy készülnek ezek a kreatív koktélok. Nagy Zoltán, a Boutiq’Bar tulajdonosa, az extravagáns ízek nagymestere több mint tíz éve szervez és tart tréningeket szerte a világon. Minikurzusán megtudhatod, miért igazán jó és […]

Kovászlabor Ormós Gabival

Mindent a kovászról egy valódi szakértőtől! Az idei Gourmet Fesztivál egyik nagykövete, Ormós Gabriella pék, a Jenői Pékség megálmodója a gyakorlatban is megmutat mindent, amit a kovászolásról tudni érdemes.

WORKSHOP: Vineta készítés Kati mamával

Ha van olyan ételkészítési fortély és hagyomány, ami szinte minden erdélyi házban jelen van, az a vineta, azaz a faszénen sütött, majd krémesre zúzott padlizsán, amihez ki-ki hozzáteszi a magáét.