Éttermek

A részvétel feltételei:

  • folyamatos jelenlét 2019. május 16. – május 19. között, 4 napon át (nyitva tartás: 12.00-23.00, hétvégén: 11.00-23.00)
  • legalább 2 féle étel elkészítése, amelyikből az egyik illeszkedjék az idei év tematikájához (paprika, sercli és sör) és legalább 500 adag étel/nap értékesítése
  • egyéni igények szerinti, speciális konyhai eszközök biztosítása és kitelepítése
  • a bruttó forgalom után 25 % jutalék megfizetése a szervező részére
  • kizárólag a fesztiválkarszalagba épített chippel,illetve Mastercard PayPass vagy Maestro PayPass kártyával történő fizetési rendszer alkalmazása, utólagos pénzügyi elszámolás
  • kizárólag környezetbarát, teljes mértékben lebomló anyagból készült tányérok, poharak, evőeszközök és csomagolóanyagok használata

A szervező - Sziget Zrt. – díjmentesen biztosítja:

  • 8m2-es (4x2m) faház (ettől eltérő, egyedi installációk külön egyeztetés szerint) 
  • a kiválasztott faház alapinfrastruktúrája (világítás és áramfelvételi lehetőség)
  • kártyaolvasó terminálok telepítése és használatának demonstrálása
  • belépésre jogosító kiállítói karszalagok a faház bérlői és személyzete részére
  • teljes körű marketing-kommunikáció, sajtómegjelenések, PR aktivitás

Jelentkezési lap kitöltése

Támogatóink