Alabárdos

Alabárdos

Menü

Vegetáriánus
Szív Teliszív

Omlett, fekete fokhagyma, gomba, hollandi Jobbra nyíl

Hal
Gluténmentes
Szív Teliszív

Pisztráng ceviche, ráktatár, marmite Jobbra nyíl

Desszert
Szív Teliszív

Joghurt, mangó, citrusok Jobbra nyíl

Séf: Tóth Pál

Az Alabárdos konyháját a szezonalitás és az alapanyagok tisztelete jellemzi. Arra törekszünk, hogy konyhánkban minél több magas minőségű terméket mutassunk be. Tóth Pál séf figyelme a legapróbb részletekre is kiterjed, impulzusai érthetőek: színes, összetett, de nem erőltetett. Gondosan egymás mellé válogatott alapanyagokból, a technológiák tökéletes ismeretével készíti ételeit.

Balra nyíl Vissza a kiállítokhoz Balra nyíl Vissza a térképre

Szponzoraink 2023

Balra nyil Jobbra nyil