Kiállító: Kreinbacher Bistro
A Kreinbacher Birtok gasztronómiáját Langer Gábor executive chef letisztult stílusa jellemzi, az ízélmény és a finomra hangolt arányok állnak a középpontban. Ezt a minimalista megközelítést a különböző konyhák, hozzávalók és technológiák fúziója teszi színessé, az étlapon a magyar vonal is hangsúlyosan jelen van. A kifinomult összképhez ugyanúgy hozzá tartozik a tálalás design, mint a megfelelő pezsgő- és borpárok.
A Kreinbacher Birtokon a somlói terroirt kifejező, organikus szőlőművelésből származó borokat és méthode traditionnelle eljárással, palackban erjesztett és érlelt pezsgőket készítünk. Emellett – hazai forgalmazóként – a Paul Bara, Piper-Heidsieck, Deutz, Pol Roger és Charles Heidsieck champagne házak legjobb tételeit poharazzuk a francia champagne-ok kedvelőinek.