Erdei Zsolt, a Premium Gin Hungary alapítója számos nemzetközi tapasztalattal felvértezve dolgozik a gin hazai népszerűsítésén, újabb és újabb ötleteivel rendre túllépve a “hagyományos” kóstolókon. Zsoltot nem csak az ízek izgatják, de a jövő is, amit legalább olyan szenvedéllyel kutat, mint a legjobb gineket. Milyen trendeket várhatunk a jövőben, hogyan “iszik”, kóstol a Z generáció? A Gourmet Akadémia színpadán ezekre keresi a választ- némi gin és persze a mi társaságunkban.
vasárnap 16:30 – Flódni! – Stahl Judit improvizációs gasztroszínháza
A tavalyi siker után ismét a Flódni-val zárjuk a Goumet Akadémia programját. „Improvizációs gasztroszínház sok röhögéssel, alapvetően édes ízben és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti