Info

OTP Bank Gourmet Fesztivál FAQ

 
 

Általános információk

Mikor indul a rendezvény?

A rendezvény kezdete 2018. május 17. csütörtök 17 óra.

Mikor ér véget a rendezvény?

A rendezvény záró napja 2018. május 20. vasárnap 23 óra.

Mikor mehetek be? A fesztivál nyitvatartása?

A fesztivál csütörtökön 17-23 óráig, pénteken 12-23 óráig, hétvégén pedig 11-23 óráig tart nyitva.

Hogyan kérhetek információt? 

A helyszínen információs pontot alakítunk ki. Kérdéseidre a [email protected] e-mail címen is kaphatsz választ.

Hogyan fizethetek a fesztiválon?

A OTP Bank Gourmet Fesztiválon ebben az évben Festipay kártyával, illetve Mastercard PayPass vagy Maestro PayPass kártyával tudsz fizetni, készpénzzel nem! A Festipay kártyát a rendezvény területén felállított feltöltőpontokon lehet feltölteni készpénzzel vagy bankkártyával. A kártya egyenlege a fesztivál nyitvatartási ideje alatt bármikor visszaváltható készpénzre.

Lehet fotózni a fesztiválon?

Amatőr fotózásra természetesen van lehetőség saját célra, azonban a programok hivatásos (eladási, publikálási céllal) fotózásához a rendezők írásos beleegyezése szükséges. Ilyen esetben kérjük írj a [email protected]-ra.

Gyermekek a fesztiválon

A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják.

A rendezvény gondol a mozgáskorlátozottakra?

A rendezvényre a mozgásában korlátozott látogatókat is várjuk, az esemény területén speciális igényekkel rendelkező vendégeinknek külön mosdó áll rendelkezésre.

Hol találom az elsősegélynyújtó helyet?

Az elsősegélynyújtó hely, a terület közepén, a Lövő ház utcai gyalogos kijárónál található.

Mit csináljak, ha elvesztettem vagy találtam valamit?

Amennyiben elvesztettél valamit, akkor azt először a talált tárgyakat megőrző információs pontnál keresd, vagy ugyanide add le, ha te találtál valamit.

az oldal tetejére

Mit nem vihetek be...?

Mit nem vihetek magammal a fesztivál területére?

A Rendezvény területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt,  vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS!  A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül.
FONTOS: Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt legfeljebb 2,5 litert  műanyagpalackban lehet behozni, élelmiszert viszont nem lehet behozni a Rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

az oldal tetejére

Van a rendezvény helyszínén...?

...bankautomata? Lehet bankkártyával fizetni a fesztiválon?

A helyszínen bankautomata nem található. A OTP Bank Gourmet Fesztiválon ebben az évben Festipay kártyával, illetve Mastercard PayPass vagy Maestro PayPass kártyával tudsz fizetni, készpénzzel nem! A Festipay kártyát a rendezvény területén felállított feltöltőpontokon lehet feltölteni készpénzzel vagy bankkártyával. A kártya egyenlege a fesztivál nyitvatartási ideje alatt bármikor visszaváltható készpénzre.

Utazás, közlekedés, parkolás

Hol található pontosan a rendezvény?

Millenáris Park (Budapest II. ker., Kis Rókus u. 16–20)

Hogyan jutok el a fesztiválra?

Fény utcai bejáraton keresztül a Moszkva tér vagy a Széna tér felől, villamossal: 4, 6, 17, 56, 56A, 59, 61, autóbusszal: 5, 16, 16A, 21, 21A, 22, 39, 91, 102, 116, 128, 129, 139, 149, 155, 156, metróval: 2-es (piros)

Hogyan jutok el a fesztiválra autóval?

A helyszín közelében minimális a parkolási lehetőség, így kérjük, hogy a rendezvényt lehetőség szerint tömegközlekedéssel közelítsd meg!

Autóval behajthatok a fesztivál területére?

A rendezvény helyszínére autóval behajtani tilos!

Motorral bemehetek a fesztiválra?

A rendezvény helyszínére motorral behajtani tilos!

Hol lehet parkolni, van őrzött parkoló? 

Parkolni a Millenáris Park közvetlen környezetében, közterületen lehetséges. Őrzött parkolók a környéken a Mammut bevásárlóközpont mellett, a Millenáris Park alatt a Kisrókus utca felöl megközelítve és a Marczibányi Sportcentrumban találhatók. 

az oldal tetejére

Egyéb fontos tudnivalók

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.
– Kép- és hangfelvételt a programokról csak a rendezők írásos belegyezésével lehet készíteni.
– A OTP Bank Gourmet Fesztivál területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni.
– A OTP Bank Gourmet Fesztivál rendezvény területén történt balesetekért a rendezők felelősséget nem vállalnak.
– A büfékben 18 éven aluliakat dohányárukkal illetve és fiatalkorúakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki.
– Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása, birtoklása és terjesztése – a hatályos törvények szerint – a OTP Bank Gourmet Fesztivál területén is tilos!
– Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!
– A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
– A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
– Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!

az oldal tetejére