Mit érdemes enni a Gourmet-n?

A kötelező kérdésre természetesen csak szubjektív és egyáltalán nem általános érvényű választ lehet adni, de megpróbáltuk.

Speciális étrend mellett is sokat mutat a Gourmet

A glutén- vagy a laktózérzékenyek is bátran kiköltözhetnek a Millenárisra: több napig lesz mit kóstolniuk. A vegetariánusoknak, vegánoknak is izgalmas fogásokkal készülnek az éttermek.

Megismételhetetlen élmények a fesztivál exkluzív étkezésein

Külföldi és hazai séfek, egzotikus alapanyagok, izgalmas borsorok és dzsúzkíséret: a Gourmet exkluzív ebédjeihez és vacsoráihoz máskor rengeteget kellene utazni.

Klasszikus fogásaikat is hozzák az idei Gourmet újoncai

Érkezik a Millenárisra Széll Tamás tökéletes gulyáslevese, Bicsár Attila malacfül cevichéje, a Dobrumba zöldségkrémei. Az ESCA grillpartiba fog.

Itt mindenkinek jár pezsgő és kaviár

Ha egy étel-ital párosítás annyira bevett, hogy Tankcsapda-szövegben is szerepel, azt nyugodt szívvel mondhatjuk ikonikusnak. A pezsgő és a kaviár párosa ilyen, de utóbbi megjelenésében a Gourmet-n bőven várhatók csavarok.

Most gombócból sem lehet túl sok

Az idei fesztivál kiemelt étele a gombóc. Az általunk megkérdezett séfek minden eddiginél több játékos ételre számítanak, édestől a sósig, magyartól az ázsiaiig.

Budapestre érkezik a világ tizedik legjobb étterme

A hazai vidék legízesebb réteseitől a világ 10. legjobb étterméig idén is mindenből a legjobbat vonultatja fel Magyarország legnagyobb presztízsű gasztrofesztiválja a pünkösdi hétvégén, május 17-20 között a Millenárison. Az OTP Bank Gourmet Fesztivál idei témái a gombóc, a kaviár és a pezsgő.