Gourmet workshop by Electrolux

 

Május 18., péntek


 

 

Harrer chocolat

A Kapj rá! kampány bemutatja: Mi mindent lehet varázsolni a balatoni pontyból? (Jahni László, Kistücsök)

Május 18., péntek 15:30 
A népszerű balatoni étterem sztárséfje és Fodor Ferenc, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. haltermelési igazgatója segítségével a résztvevők közelebbről is megismerkedhetnek a balatoni sudár ponttyal, miközben közösen elkészítenek egy stílusos ételt (halgombóc korhely halszószban) és gyakorolják a haltisztítást és a filézést is.

Jegyvásárlás

Harrer chocolat

Vágó Piros - Glutén és tejmentes édesburgonyakrémes pite

Május 18., péntek 17:30 
A népszerű rádiós műsorvezető és kísérletező kedvű hobbiszakács számára a konyha egy nagy kaland. Ezúttal egyik kedvencét készíti majd el, melynek főszereplői az édesburgonya, a mandula és a fahéj. Ebből csak valami jó sülhet ki, tarts velünk!

Jegyvásárlás

 

 

Május 19., szombat


 

 

NespressoNespresso

Családok Éve workshop: Pataki Ádám és lányai (Pataki Cukrászda) - A sóstól az édesig: grissini és málnás tiramisu

Május 19., szombat 12:30
Kicsik és nagyok! Itt az idő, hogy ne csak egymást kerülgessétek a konyhában, hanem együtt készítsetek valami igazán finomat. Ebben segít Pataki Ádám cukrászmester és két tündéri lánya. Egy igazi családi workshop otthon is könnyen elkészíthető finomságokkal.

Jegyvásárlás

Szferifikáció kísérletek Anger Zsolttal

Május 19., szombat 14:30
Ha mindig izgatott a molekuláris gasztronómia varázslata. Ha kipróbálnád a szferifikációt, mert a. vágysz az ismeretlenre b. imádod a tudományos kifejezéseket c. szeretsz kísérletezni, akkor Anger Zsolt bevezet ebbe a különleges világba.

Jegyvásárlás

MészárSteak

Ízek, textúrák és kávé a tányéron - Sárközi Ákos (Borkonyha) és a Nespresso kávénagykövete, Márkosi Balázs

Május 19., szombat 16:30
Kóstolási játékokon keresztül a vendégek megismerhetik a különböző kávés aromacsaládokat, és a hozzájuk illő ételeken keresztül izgalmas textúrákat is felfedezhetnek. A népszerű sztárséf egy kreatív feladattal is készül, amely során a tálalási technikájukat fejleszthetik a résztvevők.

Jegyvásárlás

MészárSteak

A Street Kitchen bemutatja: Fördős Zé megúszós olasz kajái

Május 19., szombat 18:30
Fördős Zé a Konyhafőnök állandó zsűritagja és a Street Kitchen házigazdája. Csapatával minden nap azon dolgozik, hogy vagány, könnyen összedobható recepteket mutasson követőinek, amelyekkel bárki színesebbé teheti a hétköznapokat vagy éppen nagyot villanthat barátai előtt. Ez a program is a megúszós kajákról fog szólni, csak mindezt olasz köntösbe bújtatjuk. Gyertek és főzzetek Zé-vel!

Jegyvásárlás

 

 

Május 20., vasárnap


 

 

Pomo d'Oro

A Street Kitchen bemutatja: Jancsa Jani marhajó burgerei, nemcsak marhából!

Május 20., vasárnap 12:30
Jancsa Jani, akit sokan csak Burgerpápaként ismernek, évek óta kápráztatja el fantasztikus hamburgerekkel a burgerkedvelőket. Ezen a workshopon is azt fogja megmutatni, amihez a legjobban ért: hogyan lehet tökéletesre sütni a húsokat, kikeverni a legfinomabb mártásokat, és otthoni körülmények között megalkotni életetek legfinomabb hamburgerét!

Jegyvásárlás

Az íz evolúciója, kávé és ételek harmóniája - Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar) és a Nespresso kávénagykövete, Márkosi Balázs

Május 20., vasárnap 14:30
A résztvevők a kávé evolúciójával párhuzamba állítva kóstolás útján ismerhetik meg a kávé-ételpárosítások alapvetéseit, és felfedezhetik, hogy az egyes alapanyagok milyen típusú kávékkal harmonizálnak legjobban. Barna Ádám séf segítségével bemutatjuk a kávé egy új oldalát, és, hogy miként használhatjuk a kávét, mint alapanyagot különböző ételek elkészítése során.

Jegyvásárlás

Budaörsi Halpiac

Pataky Péter (Meatology) - Slow food fast, azaz jót főzni gyorsan is lehet!

Május 20., vasárnap 16:30
A népszerű főzős műsor, az Ízes Életből ismert séftől, Pataky Pétertől már megszokhattuk, hogy körülötte előbb-utóbb minden a húsról szól, és ez most sem lesz másként. A workshop alatt megtanít jó pár remek technikát a tökéletes húsok elkészítéséhez, mindezt nagyszerű minőségben mégis gyorsan.

Jegyvásárlás

 

  A műsorváltozás jogát fenntartjuk.