Boutiq’Bar x Unicum

Bor és pezsgő
Szív Teliszív
Boutiq’Bar x Unicum

Menü

Kiállító: Boutiq’Bar x Unicum

Budapest első innovatív koktélbárja. 15 éve alatt számos alkalommal újult már meg receptjeiben, rendezvényeiben, csapatában. Filozófiája legalább annyira időtlen, mint amennyire népszerűsége töretlen. Lendülete jó eséllyel viszi a következő 15 éve fele, és erről minden szombat este tanúbizonyságot is tesz.
Az Unicum Riserva különlegessége egyedülálló gyártási eljárásában, a „dupla hordós” érlelésben rejlik. Amint az Unicum jól ismert keserédes íze találkozik az édes Tokaji aszúval, az Unicum Riserva komplex ízvilága lágyabbá, de ugyanakkor fűszeresebbé, gyümölcsösebbé válik egy csipet sárgabarackos, finoman gyógynövényes, hűs, mentás fuvallattal – 80 éves hordójában érleljük. Amint az Unicum Riserva egy új kategóriát teremt – a gyógynövénylikőrök szuper-prémium kategóriájába lépett be elsőként Magyarországon.
Látogasson el a Boutiq’Bar x Unicum Standunkhoz, ahol megkóstolhatja a különleges Unicum Riserva koktéljainkat, melyeket személyesen Nagy Zoltán, a Boutiq’Bar tulajdonosa, az Unicum márka nagykövete készít el!
Többek között a Ruby Riserva-t, amit tőzegáfonyalével készítenek el bártendereink, továbbá ajánljuk a Riserva on Ice és az Old-fashioned koktéljainkat is. Utóbbit a Gomme cukor szirup tesz egyedivé. Találkozzunk a Boutiq’Bar x Unicum Standnál a 2023-as Gourmet fesztivál alkalmával!

Balra nyíl Vissza a kiállítokhoz Balra nyíl Vissza a térképre

Szponzoraink 2023

Balra nyil Jobbra nyil