Szabadfi Szabolcs

Szabadfi Szabolcs vagyok, akit a legtöbben Szabi a Pék néven ismernek, Magyarország egyik legismertebb kézműves pékmestere. Szenvedélyem a hagyományos péksütési technikák életben tartása, különös tekintettel a kovászolás művészetére.

Pék vállalkozásomat azzal a céllal indítottam, hogy minőségi alapanyagokból, adalékanyag-mentes termékeket kínáljak, és népszerűsítsem a régi idők kenyér sütési gyakorlatát. Pizza szerelmem, először csak hobbinak indult, de aztán világbajnokságok sorozatába torkollott.

Ötször sikerült a Legjobb Pizzás Magyarországról díjat hazahoznom. Ez is inspirált pizzériáim megnyitásakor. Tevékenyen dolgozok a pékségben nap mint nap mert a sütés 38 év után is kikapcsol és boldoggá tesz. Munkásságom során számos emberrel megosztom tudásomat, workshopjaimon és bemutatóimon keresztül. Arra törekszem, hogy az embereket ösztönözzem a kézműves sütésre, és felhívjam a figyelmet a helyi alapanyagok fontosságára. Munkáimat gyakran követhetitek közösségi média oldalaimon, ahol nemcsak a technikákat, hanem a szenvedélyemet is megosztom azokkal, akik szeretnék mélyebben megismerni ezt a gyönyörű mesterséget. Bízom benne, hogy kenyeremmel nemcsak a testet, hanem a lelket is táplálhatom.

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.