Kereső ikon
Nincs a keresésnek megfelelő találat!
MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Millenáris (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.) Térkép

A Park a Lövőház utca, Fény utca, Kis Rókus utca, Marczibányi tér által határolt területen fekszik.

A Fesztivál főbejárata a Fény utcáról nyílik.

A Millenáris Buda forgalmas csomópontjától, a Széll Kálmán tértől pár száz méterre, a Mammut bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában található.

A Széll Kálmán tér megközelíthető:

 • villamossal: 4, 6, 17, 56, 56A, 59, 59A, 59B, 61
 • autóbusszal: 5, 16, 16A, 21, 21A, 22, 22A, 39, 57, 91, 102, 116, 128, 129, 139, 140, 140A, 149, 155, 156, 221, 222
 • metróval: 2-es (piros)
 • távolsági busszal

A Széna tér megközelíthető: villamossal: 4, 6, 17

Számos lehetőség közül választhatsz, pl. BKK, Share Now vagy Bolt Taxi.

 

A helyszín közelében minimális a parkolási lehetőség, így kérjük, hogy a rendezvényt lehetőség szerint tömegközlekedéssel közelítsd meg!

 

Irány a Gourmet Fesztivál a SHARE NOW autómegosztóval!

Ha a kényelmet és a biztonságot választaná, akkor Budapest bármely pontjáról irány a Szabadság Szigete a SHARE NOW autómegosztóval! Érkezz hozzánk a hivatalos autómegosztó partnerünkkel könnyedén, és állj be a bejárattól karnyújtásnyira lévő dedikált SHARE NOW parkolóba!

Ittas állapotban jó ötletnek tűnhet a volán mögé ülni, de már kis mennyiségű alkohol is befolyásolhatja a reakcióidőt és homályos vagy kettős látást okozhat, ami veszélyezteti a testi épségedet. És sajnos nem a csak a tiédet. Hogyan kerüld el az ebből fakadó balesetet? Egyszerű: ha ittál, ne vezess.

 

Taxit hívnál?

Akkor egyértelmű választás a hivatalos taxi partnerünk a Bolt Taxi. Rendelj fuvart gyorsan, kényelmesen!

 

A rendezvény helyszínére autóval, motorral behajtani tilos!

Parkolni a Millenáris közvetlen környezetében, közterületen lehetséges. Őrzött parkolók a környéken a Mammut bevásárlóközpont mellett, a Millenáris alatt a Kisrókus utca felől megközelítve (Széllkapu és Millenáris Mélygarázs) és a Marczibányi Sportcentrumban találhatók.

A Millenáris bejáratánál található kerékpártároló.

NYITVATARTÁS

A Rendezvény időtartama: 2023. június 2-4.

A Rendezvény nyitvatartása: péntek-szombat 11.00-tól 23.00-ig, vasárnap 11:00-tól 19:00-ig.

JEGYEK ÉS BELÉPÉS

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, nézz körbe ITT.

Ha jegyárusító partnerünktől vásároltad jegyedet, kérjük, probléma esetén velük lépj először kapcsolatba.

Vásárold meg jegyedet online webshopunkban, a rendezvény teljes ideje alatt kedvezményes áron! A fesztivál ideje alatt a helyszínen is tudsz jegyet vásárolni.

A belépőjegyed SZÉP-kártyával is megvásárolhatod online, vagy a fesztivál helyszínén. Figyelem, a fesztivál helyszíne korlátozott befogadóképességű, így a jegyek a látogatottságtól függően elfogyhatnak!

Vásárold meg a belépődet elővételben, kerüld el a helyszíni sorbanállást és a kellemetlen meglepetéseket!

A jegytípusokról bővebben a Jegyek menüben olvashatsz. A Jegyek menüpontban keresd ki azt a jegytípust, melyről többet szeretnél megtudni, itt mindent megtalálsz.

Általános jegyinformációk

 • Jegyedet (online vócseredet) a bejáratnál karszalagra cseréljük.
 • A vócserek nem személyhez köthetőek, a jegyed egyedi azonosítóját elsőként bemutató személy kapja meg a karszalagot.
 • Kérjük fokozottan ügyelj arra, hogy jegyedhez más ne férhessen hozzá. Sajnos, ha más már beváltotta a Te azonosítóddal a jegyet, neked már nem tudunk karszalagot adni. A Szigetet nem terheli felelősség a jeggyel való visszaélés során.
 • A jegy nem tartalmazza a kiállítói menük és italok árát.

Tartsd biztonságban megvásárolt jegyedet, és ügyelj arra, hogy senki se készíthessen másolatot a belépődről. Ha hivatalos úton (Gourmet webshop vagy más regisztrált jegyárusító hely) vásárlod meg, és biztonságosan megőrzöd jegyedet, biztosan nem lesz probléma a bejutással.

Karszalagok

 • Karszalagodat a vócser beváltásakor kapod meg. Csak a csuklón elhelyezett karszalagok érvényesek.
 • A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált, stb. – karszalag érvénytelen.
 • A karszalag nem átruházható.
 • A megrongálódott, elveszett karszalagot a Sziget nem pótolja vagy cseréli.
  A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen a Sziget eljárást indít.
 • A Szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

A 14. életévüket be nem töltött gyermekek a ingyenesen látogathatják a MBH Gourmet Fesztivált, de gyermekkarszalag viselése számukra kötelező. A gyermekkarszalagra a kísérőnek kötelessége ráírni a gyermek nevét és a kísérő telefonos elérhetőségét. Egy kísérővel legfeljebb két gyermek belépése engedélyezett.

A gyermekkarszalagokat belépés során lehet igényelni.

A fesztivál területén a Zöld Péter Népmese Játszótér és gyerekprogramok várják a kicsiket.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza! Nem tudsz eljönni a fesztiválra?

Add el a jegyedet 100%-osan megbízható platformon, a hivatalos partnerünknél: a Ticketswapen. Mivel nem személyre szabottak a vócserek, belépődet oda tudod adni másnak vagy tovább tudod adni a Ticketswapen.

A belépéshez mindenképp szükséged van a jegyed egyedi azonosítókódjára (vonalkód vagy QR kód). Úgyhogy, legjobb, ha nem felejted otthon! Ha megvan PDF formátumban az okostelefonodon, azt is elfogadjuk!

Befotózott vócsert nem áll módunkban karszalagra becserélni.

A Millenáris házirendje szerint a fesztivál területére élő állatot – kivéve igazolvánnyal rendelkező segítő állatot, illetve olyan állatot, amely valamilyen rendezvényhez kötődik – behozni tilos. A rendezvényhez kapcsolódó élő állat behozatalához előzetes írásbeli engedély szükséges.

Megértéseteket köszönjük.

FIZETÉS A FESZTIVÁLON

A Gourmet Fesztiválon gyorsan és kényelmesen, készpénz nélkül fizethetsz mindenért a karszalagoddal. A karszalagodat a fesztivál területén tudod feltölteni készpénzzel, bankkártyáról. A fizetéskor a karszalagot csupán hozzá kell érinteni a kártyaolvasó terminálhoz.

Hozd magaddal contactless Mastercard® kártyádat, és fizess mindenért egy érintéssel. Ezen kívül fizetésre alkalmas mobiltelefonnal és egyéb contactless bankkártyával is tudsz fizetni.

A karszalagodat a fesztivál helyszínén, a feltöltő pontokon (TOP-UP POINT) töltheted fel a kívánt egyenleggel. A feltöltés minimális összege 2000 Ft, de egyszerre legfeljebb 360 000 Ft-ot lehet feltölteni rá. Egyenleged a rendezvény ideje alatt bármikor újra feltölthető. A karszalagot feltöltheted készpénzzel vagy bankkártyával (ennek díja mindkét esetben 500 Ft).

A karszalag feltöltése SZÉP-kártyáról nem lehetséges.

Egyenleged lekérdezhető minden karszalagolvasó terminálon a kereskedőknél, – ehhez a karszalagodat csupán oda kell érinteni a leolvasóhoz – továbbá a feltöltőpontokon.

A  sérült, vagy elveszett karszalagot és a hozzá tartozó egyenleget a helyszínen a Helpdeskeknél tudod letiltani.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A rendezvényre a mozgásában korlátozott látogatókat is várjuk, az esemény területén speciális igényekkel rendelkező vendégeinknek külön mosdó áll rendelkezésre.

A Fesztivál ideje alatt a térképen jelölt elsősegélynyújtó helyen orvosi ügyelet működik, keressétek őket bizalommal!

A helyszínen, Pohárkölcsönző pontunkon bérelhetsz professzionális borospoharat, ehhez már helyszíni jegyváltáskor, illetve belépéskor is megveheted a kupont.

A pohárkupon 1500 forintba kerül, amelyet visszatérítünk, ha a poharat épségben visszahozzod a kölcsönzőbe, de akár haza is viheted magaddal.

Ha elveszítettél valamit, érdeklődj a Fény utcai bejáratnál található Infopontban. Amennyiben találtál valamit kérjük add le ugyanitt, hogy el tudjuk juttatni a tulajdonosához.

Amatőr fotózásra természetesen van lehetőség saját célra, azonban a programok hivatásos (eladási, publikálási céllal) fotózásához a rendezők írásos beleegyezése szükséges.

A sajtó képviselői a [email protected]-n tudnak engedélyt kérni felvételek készítéséhez. Fontos tudnod: ahhoz, hogy minél több embernek megmutathassuk a Gourmet Fesztivál sokszínűségét, a rendezvényről hang- és képfelvétel készül.

Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Erről minden információt ITT találsz.

MIT HOZHATOK MAGAMMAL

Egy darab maximum 2,5 literes PET palackban lehet behozni alkoholmentes italt.

Alkoholos italtélelmiszert semmilyen mennyiségben, nem lehet behozni a Rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

A Rendezvény területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. A tiltott tárgyak pontos listáját a Házirendünk 4. pontjában olvashatod el.

ÖNKÉNTESSÉG

16 éves kortól lehet önkéntesnek jelentkezni a Gourmet Fesztiválra. A részvétel egyik feltétele, hogy a rendezvény teljes időtartamát (június 2-4.) vállalni kell.

Önkéntesnek a www.fesztivalonkentes.hu oldalon a regisztrációt követően a “Rendezvények” fül alatt, valamint az alábbi linken keresztül lehet jelentkezni.

Az önkénteseknek a rendezvény alatt 3 műszakot kell ledolgozniuk a fesztivál Pohárkölcsönző pontján, ahol a visszahozott poharak gépi tisztításáért, illetve a raktár feltöltésért felelősek. 18 év alatt egy műszak 4 és fél, 18 év felett 6 órás.

Az önkéntesek a szervezői csapat részeként fesztiválbérletet kapnak, illetve extra juttatásként részt vehetnek a Digó Pizza jóvoltából, kifejezetten az önkénteseknek szervezett workshopon is.

Igen, 18 év alatt 14 óra, 18 év felett 18 óra Iskolai Közösségi Szolgálatot tudsz teljesíteni a rendezvényen.

Maradt még kérdésed?

Lépj velünk kapcsolatba
Kapcsolatfelvétel

Szponzoraink

Balra nyil Jobbra nyil