A 2023-as témánk:

Új generáció

Tavaly a fiatalok kerültek a középpontba és velük együtt a megújulás, az újdonságok, legyen szó új trendekről, technológiákról, alapanyagokról vagy akár stílusról.

Kiállítók

Kiállítóink

Balra nyil Jobbra nyil

Velük találkozhattál 2023-ban

Béres Anett
Csillag Richárd
Huszár Mátyás
Makai Edina
Mizsei János
Tóth Pál
Wossala Rozina
Idéző jel

Rólunk mondták

...itt két nap alatt valóban végigkóstolhatod a magyar gasztro körkép keresztmetszetét... ... Az emellé érkező előadások, workshopok már csak a grátisz. Mi inkább megállás nélkül ettünk.

Knittel Martin – Forbes

Számunkra most is bebizonyosodott, hogy a Gourmet a hazai gasztroszcéna legintelligensebb, legszakmaibb, legprofibb kulináris és borélményképző eseménye.

Gusto

A rendezvény óriási sikerrel zajlott le. Fergeteges volt a hangulat, óriási a feeling. Lépten nyomon vidám, ételeket kóstolgató, italokat vidáman hörpintő emberekkel lehetett találkozni.

Chef Pincér

A kiállítók, a standok, a gasztronómiai felhozatal olyan hihetetlen intenzitást, szakmaiságot hozott létre, mely felülmúlta az eddigieket.

COOL Magazin

Én leginkább azért szeretek kimenni a Gourmet Fesztiválra, mert ilyenkor túlzás nélkül az egész országot végigkóstolhatom. Imádok standról standra járni, és mindenhol megcsodálni az ételeket és az étlapot.

Kalas Györgyi - Street Kitchen

A Gourmet legnagyobb előnye, hogy egy helyen találjuk meg most már az ország legizgalmasabb éttermeit és bárjait; olyan helyek fogásait kóstolhatjuk meg itt, ahova talán magunktól vagy elutazni nem tudunk, vagy nem engedhetünk meg magunknak.

VJM

AFTERMOVIE 2023

Nagyon köszönjük nektek az együtt töltött három napot!

Szponzoraink

Balra nyil Jobbra nyil