Találkozunk jövőre!
2020. május 21-24.
Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb infokért!
Feliratkozom
Aftermovie 2019
Nagyon köszönjük nektek az együtt töltött négy napot!
Találkozunk 2020. május 21-24. között!
Tovább >Konstantin Filippou
A legjobb osztrák séf ösztönből elegyíti a szárazföldet és a tengert
Mi sül ki az osztrák és a mediterrán konyha találkozásából? Két Michelin csillag és Ausztria jelenleg legjobb étterme a görög-osztrák Konstantin Filippou jóvoltából.
Tovább >LEE JONG KUK 104
Milyen íze van egy 15 éves szójaszósznak?
Lee Jong-kuk koreai séf kreatívan hagyománytisztelő, Michelin csillagos szöuli konyháját az idei Gourmet-n is meg lehet kóstolni.
Tovább >TWINS GARDEN
Kifinomult orosz vendégszeretet, dupla adagban
Moszkva új üstökösét, a globális listákon is jegyzett Twins Gardent egy ikerpár, Iván és Szergej Berezutszkij viszi. Most Budapestre is elhozzák kedvenc helyi alapanyagaikat, hogy sallangok nélkül mutassák be őket.
Tovább >MAX STIEGL - GUT PURBACH
A belsőségrajongó burgerlandi séf
A francia konyha és a burgerlandi hagyományok elegyítése jellemzi a Gut Purbachot, na meg a legtehetségesebb osztrák séfek között számon tartott Max Stiegl elkötelezettsége, hogy az állatok minden porcikáját feldolgozza.
Tovább >BLEDAR KOLA - MULLIXHIU
A Nomában tanult, most ő tanít gyerekeket főzni
Az albán Bledar Kola Londonban edződött, aztán a legendás koppenhágai Nomában és a nemzetközi csúcsgasztronómiában is jegyzett norvég Fävikenben megtanulta, hogy nem az alapanyagok ára, hanem az eredete és a minősége fontos.
Tovább >KIKNEK AZ ÜNNEPE
A GOURMET FESZTIVÁL?
A legjobb hazai éttermeké és pincészeteké, séfeké és cukrászoké, sörfőzőké és termelőké, és mindannyiunké, akik lelkesedünk értük. A régió legnagyobb gasztronómiai fesztiválja minden tavasszal az ország legjavát mutatja be egy óriási szabadtéri kóstolóval, hangulatos estékkel, külföldi sztárséfekkel, és rengeteg megismételhetetlen programmal.
Nézd meg a videót az idei hangulatról!
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess programjainkról, híreinkről.
Feliratkozás