Habarás

A sűrítési eljárások közül a rántás mellett a magyar konyha egyik legfontosabb eleme a habarás. Mi kell hozzá? A régi nagy kedvenc a tejfölös habarás, de használhatsz tejet, tejszínt, vagy akár kókusztejet is, és nem maradhat el a liszt, illetve ennek alternatívájaként a kukoricakeményítő sem. A habarásra akkor lehet szükség, amikor olyan ételt készítesz, amelyhez […]

Adatvédelmi Preferencia Beállítások

Adataid védelme
Ha meglátogatsz egy weboldalt, az adatokat tárolhat és nyerhet ki a böngésződről, főleg sütik formájában. Ezek az adatok érinthetnek téged, a preferenciáidat vagy az eszközödet, és legfőképp arra használják őket, hogy az oldalak az elvárt módon működjenek. Ezek az adatok általában nem alkalmasak a te személyes azonosításodra, de arra igen, hogy személyre szabott élményt nyújthassanak. Mivel tiszteletben tartjuk a magánélethez való jogodat, dönthetsz úgy, hogy bizonyos típusú sütiket nem engedélyezel. Kattints a különböző kategóriák neveire több információért és az alapértelmezett beállításaink megváltoztatásához. Azonban bizonyos típusú sütik letiltása befolyásolhatja az oldal által nyújtott élményt és az általunk nyújtható szolgáltatásokat.