Mousse

A mousse jelentése hab, amelyet könnyű és légies textúrája különböztet meg a többi desszerttől. Ezt az állagot felvert tojásfehérjével érheted el, amely megtartja a benne rekedt légbuborékokat, de a mousse krém készülhet tejszín habbá verésével is, amellyel szintén levegővel teli könnyed textúrát hozhatsz létre. Meglepően sokoldalúan felhasználható édesség, hiszen tálalhatod egyszerűen, púpozott tejszínhabbal, de más […]

Marinád

A marinád olyan folyékony páclé, amelyben az ételeket, különösen a húsokat elkészítés előtt beáztatjuk, hogy ízesebbé és omlósabbá tegyük őket. A marinálás nemcsak ízesíti az ételeket, hanem puhábbá is varázsolja őket, mivel segítségükkel megkezdődik a lebontási folyamat. Ezt a hatás a savas összetevőknek, például az ecetnek, a bornak vagy a gyümölcslének, illetve az enzimes hozzávalóknak, […]

Adatvédelmi Preferencia Beállítások

Adataid védelme
Ha meglátogatsz egy weboldalt, az adatokat tárolhat és nyerhet ki a böngésződről, főleg sütik formájában. Ezek az adatok érinthetnek téged, a preferenciáidat vagy az eszközödet, és legfőképp arra használják őket, hogy az oldalak az elvárt módon működjenek. Ezek az adatok általában nem alkalmasak a te személyes azonosításodra, de arra igen, hogy személyre szabott élményt nyújthassanak. Mivel tiszteletben tartjuk a magánélethez való jogodat, dönthetsz úgy, hogy bizonyos típusú sütiket nem engedélyezel. Kattints a különböző kategóriák neveire több információért és az alapértelmezett beállításaink megváltoztatásához. Azonban bizonyos típusú sütik letiltása befolyásolhatja az oldal által nyújtott élményt és az általunk nyújtható szolgáltatásokat.