chocoMe Atelier

Kakaóbabtól a csokoládéig: ez a chocoMe Atelier. „A Bean to Bar egy rendkívül karakteres csokoládé, amelyet úgy készítettek, hogy mély érzelmeket váltson ki azokból, akik megkóstolják. Ez az érzelmi rezonancia a kis tételekben történő előállítás sajátos filozófiájából ered, ahol a csokoládékészítő gondosan választja ki a különleges összetevőket – elsősorban a kiváló minőségű, karakteres kakaót és […]

ZAX Chocolate

A ZAX komáromi műhelyében prémium minőségű csokoládékat készítünk. Signature termékünk a bonbon, de e mellet nagyon széles csokoládé portfóliót kínálunk. https://zaxchoco.com

Sug’art by Juhos Joci

Egy hatalmas szerelem gyerekeként született meg a Sug’art by Juhos Joci, mely egy igazán izgalmas szakmai utazás. Számunkra fontosak a tradiciók, de szeretjük ezt egy csavarral megfűszerezni, süteményeinkben felfedezhetők a francia és japán stílusjegyek. Szeretnénk elérni, hogy a hozzánk betérő vendégek igazi szinesztéziában részesüljenek. Ha ránéznek a pultra, az eléjük táruló látványhoz különleges ízkombinációkat társítsanak. […]

NOUR- Art of desserts

A desszertművészet legizgalmasabb textúráival és ízeivel dolgozunk, megteremtve így a vizuális- és ízélmény mellett az utánozhatatlan NOUR pillanatokat . Desszertjeink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Exkluzív desszert kollekciónk a legújabb trendeknek megfelelően, modern technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készül. https://www.nour.hu

Jardin Cukrászda

Egy falat Párizs Debrecen belvárosában. Rajongunk a modern francia cukrászatért, amely számunka a letisztult, tökéletes külsőt, légies belsőt, izgalmas textúrákat és ízkombinációkat jelenti. A desszertek mellet saját croissant és péksüteményeket is készítünk. Fontos számunkra, hogy csak magas minőségű alapanyaggal dolgozzunk. Figyelve a környezetünkre, ha lehet együtt dolgozunk helyi termelőkkel és előnyben részesítjük a friss szezonális […]

A Flódnis

A flódni nem véletlenül került a magyar cukrászatok legfelsőbb polcára. Évszázadok kulturális mozgása és történelmi eseményei formálták tökélyre, a magyar zsidó konyhaművészet talán leggazdagabb süteményévé. A kifogástalan minőségű alapanyagok különösen fontosak számomra, hiszen ezek aránya alkotja ennek az összetett süteménynek a harmóniáját. Vamos Juci cukrász, az alapító https://www.aflodnis.hu

Chez Dodo

A 10 éves Chez Dodo a macaronok mellett francia klasszikus desszerteket álmodik újra, a legizgalmasabb hozzávalókból, egészen különleges ötletek mentén. Az aktuális évszak hozzávalóira és érzéseire reagálva folyamatosan megújuló desszertkínálattal lepi meg a visszatérő vendégeket. A macaronok mellett klasszikus francia desszerteket is kóstolhatsz a Chez Dodo-ban, mint a mignonok, canelé, financier és madeleine. 2024-ben a […]

Cake & More By Garannikova

Cukrászdánk Budapest szívében, az V. kerületben várja vendégeit, ahol Alena Garannikova, Szibériából érkezett cukrász álma valósult meg. Szeretnénk megismertetni vendégeinkkel a szláv konyha gazdag ízvilágát. A gondosan összeállított és változatos édességkínálat mellett ízletes brunch menüvel is készülünk, és időről időre exkluzív, ünnepi vacsorákkal tesszük még különlegesebbé az itt eltöltött időt. Minden termékünk kézműves, kizárólag természetes […]