Ramenka

Élvezd a távol-keleti ízek világát a Gourmet Fesztiválon! Éttermünk, amely már tíz éve kínálja vendégeinek a legfinomabb ételeket, most saját készítésű baókkal és változatos levesekkel vár. A ramen egy népszerű japán tésztaétel, mely gazdag húslevesből, friss tésztából és ínycsiklandó feltétekből készül. Kínálatunkban a hagyományos változat mellett vegán opció is elérhető, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. […]

Cvekedli Tésztabár

Bár a világ több pontján, Michelin-csillagos éttermekben is készítettünk ételeket, arra kellett rájönnünk, hogy mindenütt jó, de legjobb otthon. Így visszaköltöztünk szülővárosunkba, Nyíregyházára, ahol az évek során tanult, tapasztalt és tökéletesített receptjeinket helyi ízekkel, helyi alapanyagokkal megspékelve szeretnénk mindenkinek elhozni. A Cvekedliben – nevéhez hűen – a jól ismert magyar tészták mellett, nemzetközi ihletésű tésztaételek […]

The Green Sommelier

Szeretnéd jól érezni magad alkohol nélkül? Keresd fel a Green Sommelier standját, ahol mindenféle különleges és isteni finom italt találsz! A Gourmet Fesztiválon különleges, kézműves fermentált italokkal várunk: kombucha, vízikefir és más élő, pezsgő csodák, amelyek nemcsak finomak, de jótékony hatással is bírnak. Az egészséges és fenntartható italok is lehetnek izgalmasak és nem fogod azt […]

Szatmár Dry Cured

A Szatmár Dry Cured hosszú évek tervezése és kísérletezése után született meg azzal a céllal, hogy itthon is elérhetővé tegye a kiváló minőségű, érlelt húsokat. A márkát Tóth Szilárd, a SALT Budapest Michelin-csillagos séfje és Vári Zoltán hentes alapította, akik elhivatottságukkal és szakértelmükkel kivételes termékeket hoznak létre. Hagyományos módszerekkel, gondosan válogatott alapanyagokból készítik érlelt húsaikat, […]

BOCCA Gourmet Stories

A BOCCA Gourmet Stories a MOM Park -1.szintén található 200 m2 alapterületű üzletében 51 ország több, mint háromezer féle prémium termékét kínálja a vásárlóknak. A 99%-ban külföldi beszállítóktól származó áruk egyedi kínálata mellett a BOCCA legnagyobb különlegessége a csemegepult, ahol szendvicsek és hidegtálak is rendelhetők, a válogatásban pedig szakértő kollégák segítenek – többen közülük Michelin-csillagos […]

Digó Nápolyi Pizza

A hamisítatlan nápolyi pizzaélmény az, amit elhozunk Nektek. Fatüzeléses nápolyi kemencében 480 fokon, kevesebb, mint 90 másodperc alatt sül ki a hosszúkelesztésű tészta a legkiválóbb olaszországi feltétekkel, mert ebben nem ismerünk kompromisszumot. Találkozhattok velünk az éttermünkben Budapesten a Kazinczy utcában, a Balaton partján Szigligeten és Balatonakarattyán, illetve különböző fesztiválokon is! https://www.digopizza.hu/

Baalbek Libanoni Étterem

A Baalbek egy életteli, napfényben úszó étterem, ahol kiváló hangulatban próbálhatjuk ki a mediterrán konyha remekeit. Konyháján újjáélednek a tradicionális libanoni ízek, melyek a szépséges Duna-parti panorámával és a legendás arab vendégszeretettel ötvözve igazán különleges hellyé varázsolják az éttermet. A hagyományos libanoni fogások mellett Budapesten egyedülálló shisha választékkal is készülnek vendégeiknek. https://www.baalbek.hu/

+52 Event&Gastro Hall

Legyen szó lassú, alacsony hőfokú BBQ technikáról, vagy gyors, magas hőmérsékleten történő grillezésről, Stoller Márton grill és BBQ mester akár 200 fő számára is szívesen sütöget az etyeki székhelyű +52 Event&Gastro Hallban. A jól ismert grill és BBQ ételek mellett Big Green Eggben, tandoor sütőben, fatüzelésű pizzakemencében, yakitori grillen vagy éppen a BBQ Pit Box® […]

Buja Disznó(k)

Bíró Lajos és csapata 2015 őszén hívta életre a Buja Disznó-k nevű étkezdét a Belvárosi Piacon. A játékos névből már sejthető, hogy a fő alapanyag bizony a sertéshús lesz, nem hétköznapi köntösben. Azon belül is a legmagasabb minőségű, óriás rántott szeleteké a főszerep. https://www.bujadisznok.hu

ZHU&Co

Kínai batyuk. Ahogy a mamád csinálná. Ha kínai lenne. Ji Yicheng vagyok, és az anyukám nagyon jól főz. Specialitásunk a 饺子 jiaozi, hússal, rákkal vagy zöldséggel töltött batyu. Ám a legfontosabb töltelék nálunk a szeretet. Anyukám kézzel nyújtja a tésztát, apukám tölti és formázza a kis batyukat. Én pedig az új generációt képviselem és azon […]