Szatmár Dry Cured

A Szatmár Dry Cured hosszú évek tervezése és kísérletezése után született meg azzal a céllal, hogy itthon is elérhetővé tegye a kiváló minőségű, érlelt húsokat. A márkát Tóth Szilárd, a SALT Budapest Michelin-csillagos séfje és Vári Zoltán hentes alapította, akik elhivatottságukkal és szakértelmükkel kivételes termékeket hoznak létre. Hagyományos módszerekkel, gondosan válogatott alapanyagokból készítik érlelt húsaikat, többek között guancialét, coppát és pancettát.

https://szdc.hu/

55
Mangalicalardo (hátszalonna), szardella, lime, fügeleveles kenyér
Mangalica coppa (érlelt tarja), kamillás vaj, savanyított bodza, Salt kenyér
Édesköményes szalámi, sós szilvás édeskömény saláta, Salt kenyér

Szponzoraink

Adatvédelmi Preferencia Beállítások

Adataid védelme
Ha meglátogatsz egy weboldalt, az adatokat tárolhat és nyerhet ki a böngésződről, főleg sütik formájában. Ezek az adatok érinthetnek téged, a preferenciáidat vagy az eszközödet, és legfőképp arra használják őket, hogy az oldalak az elvárt módon működjenek. Ezek az adatok általában nem alkalmasak a te személyes azonosításodra, de arra igen, hogy személyre szabott élményt nyújthassanak. Mivel tiszteletben tartjuk a magánélethez való jogodat, dönthetsz úgy, hogy bizonyos típusú sütiket nem engedélyezel. Kattints a különböző kategóriák neveire több információért és az alapértelmezett beállításaink megváltoztatásához. Azonban bizonyos típusú sütik letiltása befolyásolhatja az oldal által nyújtott élményt és az általunk nyújtható szolgáltatásokat.