Programok

péntek 18:00 – Fiktív Gastronomy – egy étel két tökéletes arca

Azt valljuk, hogy egy tökéletesen elkészített ételt egy teljesen más dimenzióba húzhat egy megfelelően kiválasztott bor vagy egy hozzá elkészített alkoholmentes ital ízpárja. Ugyanez visszafelé is igaz, az italokat nem kiegészítőként kínáljuk, hanem szerves részei a fogásnak, a tányéron megjelenő ízjegyek emelik az italt tökéletes harmóniába.” – vallja a Fiktív séf-sommelier párosa, Tatai Márton és Kovács Orsolya. A Gourmet Akadémia színpadán az étterem egyik signature fogását fogják bemutatni és megkóstoltatni a fenti filozófiát megjelenítő italpárosítással. A tányéron káposzta, mogyoró, író, fügeolaj, amelyet a hozzá passzoló borral és alkoholmentes itallal prezentálnak, egyszerre két külön ízélményt kihozva ugyanabból a fogásból.

Hasonló események

  • A Gourmet Akadémia műsorvezetői: Mautner Zsófia és Jókuti András. 
  • A programok magyar nyelven zajlanak.
Adatvédelmi Preferencia Beállítások

Adataid védelme
Ha meglátogatsz egy weboldalt, az adatokat tárolhat és nyerhet ki a böngésződről, főleg sütik formájában. Ezek az adatok érinthetnek téged, a preferenciáidat vagy az eszközödet, és legfőképp arra használják őket, hogy az oldalak az elvárt módon működjenek. Ezek az adatok általában nem alkalmasak a te személyes azonosításodra, de arra igen, hogy személyre szabott élményt nyújthassanak. Mivel tiszteletben tartjuk a magánélethez való jogodat, dönthetsz úgy, hogy bizonyos típusú sütiket nem engedélyezel. Kattints a különböző kategóriák neveire több információért és az alapértelmezett beállításaink megváltoztatásához. Azonban bizonyos típusú sütik letiltása befolyásolhatja az oldal által nyújtott élményt és az általunk nyújtható szolgáltatásokat.