Erdei Zsolt, a Premium Gin Hungary alapítója számos nemzetközi tapasztalattal felvértezve dolgozik a gin hazai népszerűsítésén, újabb és újabb ötleteivel rendre túllépve a “hagyományos” kóstolókon. A Gourmet Akadémiára Zsolt egyik legújabb projektje, a Ginstronomy érkezik, amelyet a Konyhafőnökben megismert Szűcs Krisztiánnal közösen álmodtak meg. A koncepció célja, hogy a gineket és az ételeket food pairing formában kapcsolják össze. A gint nemcsak a helyszínen bemutatott italokban, hanem az ételek fűszerezésében, elkészítésében is megjelenítik, teljes ízutazást kínálva a résztvevőknek – azaz nekünk.
vasárnap 16:30 – Flódni! – Stahl Judit improvizációs gasztroszínháza
A tavalyi siker után ismét a Flódni-val zárjuk a Goumet Akadémia programját. „Improvizációs gasztroszínház sok röhögéssel, alapvetően édes ízben és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti