Az előadás során idei nagykövetünkkel, Farkas Fruzsinával, azaz The Green Sommelier-vel járjuk körbe a testi és lelki egyensúly témáját, miközben fermentált italokat kóstolunk. Szó lesz a belső ökoszisztémánk sokszínűségéről, a mikrobiomunk egyensúlyáról és arról, hogy ez hogyan hat ki a mentális jólétünkre. Fruzsina beszél arról is, hogy mivel tudjuk a mindennapjainkban támogatni a saját és környezetünk egészségét, úgy, hogy közben jókat eszünk és iszunk. Vezetésével megtanulunk pár tippet és trükköt a házi fermentált italkészítésről, garantálva, hogy egész nyáron finom, frissítő és egészséges italokat tudjunk készíteni otthon.
vasárnap 16:30 – Flódni! – Stahl Judit improvizációs gasztroszínháza
A tavalyi siker után ismét a Flódni-val zárjuk a Goumet Akadémia programját. „Improvizációs gasztroszínház sok röhögéssel, alapvetően édes ízben és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti