A színpadon Kiss László, a Padron és az Arquitecto Pitpit konyhafőnöke és Molnár Erik, az Arquitecto Pitpit társ-üzletvezetője, akik lazára veszik a figurát, és kifinomult receptek helyett inkább a helyeik hangulatát fogják megidézni. Ehhez egy csodás garnélás-aiolis szendvicset kínálnak a résztvevőknek, közben pedig szó lesz a vermutról, amelynek a hazai népszerűsítésében a Padron-Arquitecto úttörő szerepet játszott, de lesz natúrbor és saját kombucha is, sőt a csapat új étterméről, a most nyíló Monokini Kantinról is megtudhatunk egy s mást.
vasárnap 16:30 – Flódni! – Stahl Judit improvizációs gasztroszínháza
A tavalyi siker után ismét a Flódni-val zárjuk a Goumet Akadémia programját. „Improvizációs gasztroszínház sok röhögéssel, alapvetően édes ízben és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti