Programok

szombat 16:00 – Ceviche készítés Akács Istvánnal

Az őrségi Pajta Mexikót megjárt Michelin-csillagos séfje, Akács István a ceviche készítés világába vezet be ezen a programon. A színpadon tostada de ceviche negreo készül majd, amelynek elkészítése során nem csak a lazacpisztrángból készülő cevichét ismerhetjük és ízlelhetjük meg, hanem a salsa negrát, azaz a fekete szószt és a kétszer sütött tortillát, a tostadát is.

Hasonló események

  • A Gourmet Akadémia műsorvezetői: Mautner Zsófia és Jókuti András. 
  • A programok magyar nyelven zajlanak.
Adatvédelmi Preferencia Beállítások

Adataid védelme
Ha meglátogatsz egy weboldalt, az adatokat tárolhat és nyerhet ki a böngésződről, főleg sütik formájában. Ezek az adatok érinthetnek téged, a preferenciáidat vagy az eszközödet, és legfőképp arra használják őket, hogy az oldalak az elvárt módon működjenek. Ezek az adatok általában nem alkalmasak a te személyes azonosításodra, de arra igen, hogy személyre szabott élményt nyújthassanak. Mivel tiszteletben tartjuk a magánélethez való jogodat, dönthetsz úgy, hogy bizonyos típusú sütiket nem engedélyezel. Kattints a különböző kategóriák neveire több információért és az alapértelmezett beállításaink megváltoztatásához. Azonban bizonyos típusú sütik letiltása befolyásolhatja az oldal által nyújtott élményt és az általunk nyújtható szolgáltatásokat.