Programok

szombat 17:00 – Variációk malacra és káposztára Pesti Istvánnal

A téma malac és káposzta, a séf pedig Pesti István, a 2 Michelin-csillagos Platán séfje, aki ázsiai ihletésű fogásokat készít és kínál nekünk a két alapanyagból. Készül szifonos “palacsinta”, sült malaccsászár és pirított malacfül, ami mellé nem hiányozhat a pakcsoj, a kimcsi és kocshudzsang jus sem.

Hasonló események

  • A Gourmet Akadémia műsorvezetői: Mautner Zsófia és Jókuti András. 
  • A programok magyar nyelven zajlanak.
Adatvédelmi Preferencia Beállítások

Adataid védelme
Ha meglátogatsz egy weboldalt, az adatokat tárolhat és nyerhet ki a böngésződről, főleg sütik formájában. Ezek az adatok érinthetnek téged, a preferenciáidat vagy az eszközödet, és legfőképp arra használják őket, hogy az oldalak az elvárt módon működjenek. Ezek az adatok általában nem alkalmasak a te személyes azonosításodra, de arra igen, hogy személyre szabott élményt nyújthassanak. Mivel tiszteletben tartjuk a magánélethez való jogodat, dönthetsz úgy, hogy bizonyos típusú sütiket nem engedélyezel. Kattints a különböző kategóriák neveire több információért és az alapértelmezett beállításaink megváltoztatásához. Azonban bizonyos típusú sütik letiltása befolyásolhatja az oldal által nyújtott élményt és az általunk nyújtható szolgáltatásokat.