Programok

péntek 16:00 – Ízemlék a szatmári gyerekkorból – Görcsleves Tóth Szilárddal, a SALT séfjével

Tóth Szilárd, a Michelin-csillagos SALT séfje “szatmári gyerek”, ahogy ő mondja, és ezt az örökséget, a mátészalkai gyerekkor ízekben megidézhető világát, az eltűnőfélben lévő helyi gasztronómia fogásait, szemléletét képviseli a SALT konyhájában, és saját prémium húsmárkája, a Szatmár Dry Cured filozófiájában is. A Gourmet Akadémia színpadán egy hagyományos szatmári ételt, a görcslevest készíti el, amelynek fortélyait ma már egyre kevesebben ismerik. Így Gourmet nagykövetünk, Tóth Szilárd vezetésével egy fontos gasztronómiai hagyomány megőrzésének, továbbadásának és megízlelésének is részesei lehetünk.

Hasonló események

  • A Gourmet Akadémia műsorvezetői: Mautner Zsófia és Jókuti András. 
  • A programok magyar nyelven zajlanak.
Adatvédelmi Preferencia Beállítások

Adataid védelme
Ha meglátogatsz egy weboldalt, az adatokat tárolhat és nyerhet ki a böngésződről, főleg sütik formájában. Ezek az adatok érinthetnek téged, a preferenciáidat vagy az eszközödet, és legfőképp arra használják őket, hogy az oldalak az elvárt módon működjenek. Ezek az adatok általában nem alkalmasak a te személyes azonosításodra, de arra igen, hogy személyre szabott élményt nyújthassanak. Mivel tiszteletben tartjuk a magánélethez való jogodat, dönthetsz úgy, hogy bizonyos típusú sütiket nem engedélyezel. Kattints a különböző kategóriák neveire több információért és az alapértelmezett beállításaink megváltoztatásához. Azonban bizonyos típusú sütik letiltása befolyásolhatja az oldal által nyújtott élményt és az általunk nyújtható szolgáltatásokat.