Pilpel Hungary Kft

A Pilpel Hungary Kft. 2021-es alapítása óta elsősorban különleges, egzotikus zöldség és gyümölcs beszállítással foglalkozik éttermek, szállodák, kávézók, bárok és rendezvények részére. Saját termelőinkkel dolgozunk világszerte, saját paprika farmunk van Marokkóban, ezen kívül Izraelből hozzuk közvetlenül a friss zöldfűszereket, kiváló minőségben. Nemcsak különlegességeket, hanem hétköznapi zöldséget és gyümölcsöt is szállítunk a hétből hat napon a […]
Zenta Kraft by Etyeki pub&bistro

Az Etyeki Sörmanufaktúra budai bázisa. 16 csapon etyeki kraftsörök és aktuális kedvenceink a kisüzemi sörök világából. Hetente változó sörkínálat, közel 100 féle dobozos és palackos sör, köztük igazi ritkaságok is! És aki megéhezik a korsók emelgetése közben, válogathat bisztró étlapunk sörökhöz illő kínálatából. https://www.etyekisor.hu/
Fiktív

A Fiktív azoknak szól, akik készen állnak elhagyni a megszokottat, és felfedezni milyen is lehet a mai magyar konyha. Az étterem csapata nemcsak ételeket és italokat kínál, hanem egy szeletet abból az alternatív valóságból, amit közösen hoztak létre. https://fiktivrestaurant.hu
Ramenka

Élvezd a távol-keleti ízek világát a Gourmet Fesztiválon! Éttermünk, amely már tíz éve kínálja vendégeinek a legfinomabb ételeket, most saját készítésű baókkal és változatos levesekkel vár. A ramen egy népszerű japán tésztaétel, mely gazdag húslevesből, friss tésztából és ínycsiklandó feltétekből készül. Kínálatunkban a hagyományos változat mellett vegán opció is elérhető, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. […]
KISMEZŐ

Autentikus magyar étterem Budapest szívében egy hatalmas árnyat adó platánfa alatt, a divat, zene, színház ikonikus utcájában. Az étlapon a Felvidék, Erdély, az Alföld és a Délvidék ikonikus és szerethető ételei, változatlan receptúrával, helyi alapanyagokkal, de olykor modern, olykor régies tálalásban. Napközben izgalmas és lüktető bisztró, este csendes és hangulatos vacsora helyszín, ahova családdal, társasággal […]
Cvekedli Tésztabár

Bár a világ több pontján, Michelin-csillagos éttermekben is készítettünk ételeket, arra kellett rájönnünk, hogy mindenütt jó, de legjobb otthon. Így visszaköltöztünk szülővárosunkba, Nyíregyházára, ahol az évek során tanult, tapasztalt és tökéletesített receptjeinket helyi ízekkel, helyi alapanyagokkal megspékelve szeretnénk mindenkinek elhozni. A Cvekedliben – nevéhez hűen – a jól ismert magyar tészták mellett, nemzetközi ihletésű tésztaételek […]
21 A Magyar Vendéglő

Szerettünk volna egy olyan magyar éttermet létrehozni, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó „Szindbádos” gasztronómiai élményt, de mindezt originálisan és újszerűen, a tipikus „magyaros étterem” kliséket mellőzve mind a konyhában, mind a vendéglő kialakításában is. Mindezeknek köszönhetően reméljük sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érzhetjük magunkat mi magyarok is, ahol felidézhetik a […]
Teyföl

Mi történik akkor, ha veszel néhány fiatalt, akinek lételeme a jó konyha és megszállott a fenntarthatósággal kapcsolatban? A válasz egy Kulináris Kultúrsokk Kollektíva és Konyha, ami nem csak az emlékezetes ízekről és modern gasztronómiáról szól, hanem a közösségről is. 50+ kistermelővel együttműködve elértük, hogy bármelyik helyi farmon szívesen látnak egy fröccsre és vendégkörünkkel azt, hogy […]
chocoMe Atelier

Kakaóbabtól a csokoládéig: ez a chocoMe Atelier. „A Bean to Bar egy rendkívül karakteres csokoládé, amelyet úgy készítettek, hogy mély érzelmeket váltson ki azokból, akik megkóstolják. Ez az érzelmi rezonancia a kis tételekben történő előállítás sajátos filozófiájából ered, ahol a csokoládékészítő gondosan választja ki a különleges összetevőket – elsősorban a kiváló minőségű, karakteres kakaót és […]
SÁO Food & Bar

Ami egykor baráti vacsorákkal indult a saját konyhánkban, az elmúlt évtizedben vitathatatlanul a város első számú helyévé nőtte ki magát a kortárs, laza vietnámi-kínai konyha szerelmesei számára. A Sáo egyaránt kedvence a helyieknek és az erre járó utazóknak is – nemcsak a közvetlen, meleg hangulata miatt, hanem mert új szintre emeljük a klasszikusokat, a gőzölgő […]