QUÍ Restaurant & Bar

A Quí a spiritualitás, a közösség és a gasztronómia tökéletes harmóniáját hozza el neked. Éttermünkben egy ősi templom újjáéledt elemei és egy aranyló oltár uralják a teret, misztikus, magával ragadó atmoszférát teremtve. Konyhánk az autentikus thai ízek világába repít, vietnámi örökségünk által inspirált különleges ételekkel és exkluzív koktélokkal megkoronázva. Legyen szó egy nagy baráti lakomáról, […]
Gróf Degenfeld Szőlőbirtok

A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyományai alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát, ahol a természettudatos művelés és a hagyomány ötvöződik az elkészült borokban. A 35 hektáros szőlőültetvényeik Mád és Tarcal határán találhatók, melyek 2009 óta ellenőrzött, organikus művelésben részesülnek, aminek során a szőlőnövény és a természet egyensúlyának fenntartására nagy hangsúly kerül. Fő […]
Bilanx

Hiszünk abban, hogy van, amiben nem szabad kompromisszumot kötni: ilyen az alapanyagok minősége és a tökéletes konyhatechnológia. Előbbit a gondosan válogatott helyi őstermelők termékei, utóbbit pedig Horváth Péter séfünk több mint 10 éves külföldi, Michelin-csillagos éttermekben szerzett tapasztalata garantálja. Éttermünk a tavalyi nyitást követő 8. hónapban megkapta a rangos MICHELIN Guide ajánlását is. https://bilanxbudapest.hu
BiBo Budapest

A spanyol életérzés a hazai gasztronómia esszenciájával. A BiBo Budapest, a világhírű Dani García étteremláncnak a legkülönlegesebb gyöngyszeme. A belváros közepén, a Dorothea Hotel tetején kap helyet ez az egyedülálló étterem és rooftop bar, amely páratlan panorámával és exkluzív környezettel várja vendégeit. A BiBo Budapest, egy olyan exkluzív gasztronómiai utazást kínál, amely során a budapesti […]
The Green Sommelier

Szeretnéd jól érezni magad alkohol nélkül? Keresd fel a Green Sommelier standját, ahol mindenféle különleges és isteni finom italt találsz! A Gourmet Fesztiválon különleges, kézműves fermentált italokkal várunk: kombucha, vízikefir és más élő, pezsgő csodák, amelyek nemcsak finomak, de jótékony hatással is bírnak. Az egészséges és fenntartható italok is lehetnek izgalmasak és nem fogod azt […]
Szatmár Dry Cured

A Szatmár Dry Cured hosszú évek tervezése és kísérletezése után született meg azzal a céllal, hogy itthon is elérhetővé tegye a kiváló minőségű, érlelt húsokat. A márkát Tóth Szilárd, a SALT Budapest Michelin-csillagos séfje és Vári Zoltán hentes alapította, akik elhivatottságukkal és szakértelmükkel kivételes termékeket hoznak létre. Hagyományos módszerekkel, gondosan válogatott alapanyagokból készítik érlelt húsaikat, […]
BOCCA Gourmet Stories

A BOCCA Gourmet Stories a MOM Park -1.szintén található 200 m2 alapterületű üzletében 51 ország több, mint háromezer féle prémium termékét kínálja a vásárlóknak. A 99%-ban külföldi beszállítóktól származó áruk egyedi kínálata mellett a BOCCA legnagyobb különlegessége a csemegepult, ahol szendvicsek és hidegtálak is rendelhetők, a válogatásban pedig szakértő kollégák segítenek – többen közülük Michelin-csillagos […]
Osteria Pomo d’Oro

Olasz Gastro . Vino . Bar A DOC Vino Bar és a Gastronomia összeolvadásából született meg az Osteria Pomo D’oro. Az osteriákra jellemző szűkebb, gyakran frissülő ételkínálattal és természetesen a legjobb olasz borokkal várjuk az éhes, szomjas, vagy éppen a delikatesz üzletrészben vásárló vendégeinket. Konyhánkban autentikus olasz szellemben megálmodott ételek készülnek, a pultban pedig a […]
Jardin Cukrászda

Egy falat Párizs Debrecen belvárosában. Rajongunk a modern francia cukrászatért, amely számunka a letisztult, tökéletes külsőt, légies belsőt, izgalmas textúrákat és ízkombinációkat jelenti. A desszertek mellet saját croissant és péksüteményeket is készítünk. Fontos számunkra, hogy csak magas minőségű alapanyaggal dolgozzunk. Figyelve a környezetünkre, ha lehet együtt dolgozunk helyi termelőkkel és előnyben részesítjük a friss szezonális […]