Stand:
103 Show on mapIdén először a Gourmet Fesztiválon, a +52 Event&Gastro Hall BAR-ja mutatja be a BudaPrés csapolt cidereit. Sokadik alkalommal képviselteti magát a fesztiválon az etyeki székhelyű rendezvényhelyszín, így nem csoda, ha szívügye megmutatni a vidék kincseit. A BudaPrés elhivatottan hirdeti, hogy az általuk képviselt minőség segíthet a magyar ciderkultúra megteremtésében és felvirágzásában. A +52 BAR koncepciója pedig épp arra ad lehetőséget, hogy ez évben a cider is helyet kapjon az italkínálatban, ráadásul közvetlenül a +52 Event&Gastro Hall standja mellett, ahol tökéletesen passzoló fogásokkal párosíthatjuk az italokat. A BudaPrés csapata az Öreghegyen álmodott meg egy cider borászatot. A bor világából érkezett fiú, a borrajongó apa, az elhivatott szakmai borász csapat, a természet és az alma. A kézzel szedett almákat szeptembertől november végéig dolgozzák fel, a cidert pedig kézműves gondoskodással formálják. Palackozásnál egy év munkáját kísérlik meg üvegbe zárni. Szeretnénk, ha a BudaPrés fogyasztói belekóstolhatnának azokba a kalandokba, amiket a cider rejt és a kedvelők közönsége minden nap nyitott, kíváncsi és ínyenc tagokkal bővülne, akik tudják és értik, hogy a cider nem bor, és nem sör, hanem a legjobb dolog, ami az almával történhet.