Rácz Lilla Brut Nature pezsgő

Pezsgőinket minden évben hagyományos palackos erjesztéssel (méthode traditionelle) készítjük. Saját tulajdonú szőlőinket a metszés fázisától fogva tudatosan pezsgő alapbornak alkalmas alapanyagnak megfelelően műveljük. https://www.raczlilla.com
Osteria Pomo d’Oro

Olasz Gastro . Vino . Bar A DOC Vino Bar és a Gastronomia összeolvadásából született meg az Osteria Pomo D’oro. Az osteriákra jellemző szűkebb, gyakran frissülő ételkínálattal és természetesen a legjobb olasz borokkal várjuk az éhes, szomjas, vagy éppen a delikatesz üzletrészben vásárló vendégeinket. Konyhánkban autentikus olasz szellemben megálmodott ételek készülnek, a pultban pedig a […]
Múzsa Bár

Budapest ikonikus Four Seasons Hotel Gresham Palotájának szívében található Múzsa méltó örököse a város gazdag kulturális örökségének. Neve hűen tükrözi küldetését: inspirálni, elvarázsolni és magával ragadni vendégeit a mixológia, művészet és történetmesélés egyedülálló ötvözetével. A Múzsa Kilenc Múzsa itallapja az innovatív koktélkészítést mitológiai történetekkel ötvözi, ahol a legmodernebb technikák és a művészi prezentáció minden italt […]
Kreinbacher Birtok & Champagne Pop-Up

A Kreinbacher Birtokon a somlói terroirt kifejező, organikus szőlőművelésből származó borokat és méthode traditionnelle eljárással, palackban erjesztett és érlelt pezsgőket készítünk. Emellett – hazai forgalmazóként – a Paul Bara, Piper-Heidsieck, Deutz, Pol Roger és Charles Heidsieck champagne házak legjobb tételeit poharazzuk a francia champagne-ok kedvelőinek. https://www.kreinbacher.hu
DiVino

Teret adni a fiatal borászgenerációnak, megismertetni a hazait, közelebb hozni az alkotót. Ezen gondolatok alapján született borbárunk, így jött létre a DiVino 2011-ben. Történetünk a fiatal, feltörekvő borászokat összefogó Junibor szervezet tehetségeivel indult, folytatódott és tart a mai napig. Ők alakítják a kínálatunkat. A hazai borokat szeretjük, hirdetjük és támogatjuk – ez az, amit a […]
Borvilág.hu

A borok és champagne-ok iránti rajongásunk ösztönzött arra bennünket, hogy 2019-ben elindítsuk a Borvilágot családi vállalkozásként. Küldetésünknek tartjuk, hogy a világ minden tájáról felkutassuk, összegyűjtsük és elérhetővé tegyük a hazai közönségnek a legkülönlegesebb kiválóságokat, champagne-ok, pezsgők és borok terén. Magyar cég révén természetesen szenvedélyesen szeretjük a magyar borokat és pezsgőket, melyek rendkívül széles skálája megtalálhatóak, […]
Bortársaság

32 éve kezdtük néhány kistermelő boraival, de a lényeg most is ugyanaz: jó borok és hiteles borászok. Ahogy a környezetünk, a borok és vásárlóink igényei változtak, úgy változtunk mi is az évek során. Kistermelők komoly borászatokká, vendéglők gasztroniómiai origóvá fejlődtek, üzleti és baráti kapcsolataink egyre szorosabbá váltak. Ma huszonöt saját üzletünk van, online borboltunk az […]
Bor és Más Champagne Bar

A Bor és Más Kft.-t azért hoztuk létre, mert küldetésünknek éreztük a champagne és pezsgőfogyasztás népszerűsítését. Azért is váltunk a Champagne Taittinger hazai márkaképviseletévé, mert a világ egyik vezető presztízsmárkájaként a Taittinger komoly értékteremtő erővel bír. Szortimentünkben olyan champagne márkák találhatóak még, mint a Mandois, Alfred Gratien, Bourdaire-Gallois és Damien Hugot, melyek mindegyike egyre nagyobb […]
Béres Tokaj

Minden cseppje Béres. Az erdőbényei Béres Szőlőbirtokot a magyar gyógyszergyártásból ismert Béres család alapította 2002-ben. A borászat célja kiemelkedő minőségű tokaji borok készítése és értékesítése, bel- és külföldön egyaránt, e munkán keresztül pedig a Tokaji borvidék szolgálata, nevének felemelése, megismertetése világszerte. Az elmúlt 20 év során a pincészet a Tokaji borvidék meghatározó szereplőjévé vált, borai […]
A.GERE

A Gere Birtok története hét generációra nyúlik vissza. Az átélt tapasztalatok, az így felhalmozott tudás tette lehetővé, hogy a pincészet hű maradjon eredeti értékeihez: egészséges, érett szőlőből készítsen magas minőségű borokat. A természet értékeinek megőrzése érdekében a birtok 2010 óta organikusan műveli szőlőit, melyekről a magyar borkultúra meghatározó borai, a Kopar, a Solus és az […]