Vis Vitalis

Vis Vitalis

Az idő formálta tökéletesre!

 

A Vis Vitalis, a legendás ásványvíz 1238-tól:

A forrás, amelyből a VIS VITALIS ásványvíz származik, a pannonhalmi Szent Márton-hegy mellett található Ravazd községben fakad. A Vis Vitalis ásványvizet az idő formálta tökéletesre. Az életerő forrása, az asztal dísze, az étkezések méltó kísérője. Történelem, szakralitás és hagyomány egyesül egy-egy korty Vis Vitalis ásványvízben. A Vis Vitalis a fogyasztójáról is mesél: kifinomultságot, eleganciát és tisztaságot sugároz. A védjegyként is szolgáló, egyedi palackja semmilyen más ásványvízével nem téveszthető össze. A külső, aminek a kupak is szerves része, egyesíti a vizeskancsók és a korai szikvizes üvegek formáját. A tudós, feltaláló bencés szerzetes, Jedlik Ányos nevéhez fűződik az első szikvíz, szódavíz megalkotása. A Pannonhalmi Főapátság büszke arra, hogy e nagyszerű bencés tudós tervei alapján, a 21. században újraálmodhatta és modernizálhatta a korai szikvizes üvegeket.

Exkluzív megjelenés

A modern és a tradicionális design hatások ars poeticaként is felfogható alkalmazása mellett, a VIS VITALIS magán hordozza a több évszázados történelmi, egyházi szimbólumok lenyomatát is. Bencés, egyházi, világi, történelmi inspirációkból születő, egyedi vonalvezetésű palackja egyszerre idézi meg az autentikus karafok, vizeskancsók, és elsőgenerációs szikvizes üvegek formáit. A palack kiugrik versenytársai közül és ezzel addikciót kelt a vásárlókban.

Páratlan ízélmény

A VIS VITALIS azon mineráliák helyre jellemző, specifikus keverékétől kapja meg ízének karakterét, amelyeken átfolyik, átszűrődik. E természetes, „minerális” szűrőrendszer segítségével minden egyes kortyban évmilliók „íze”, és az ez idő alatt a vízbe került ásványianyag tartalom összpontosul. A VIS VITALIS szénsavas és szénsavmentes termékeinek íze és összetétele ideálissá teszi otthoni és gasztronómiai célú felhasználásra is. Jellegéből adódóan nem zavarja meg a különböző ételek és italok ízélményét. Exkluzív megjelenése és minősége a mindennapos fogyasztási igények mellett a legmagasabb szintű gasztronómiai elvárásoknak is megfelel.

Balra nyíl Vissza a kiállítókhoz Balra nyíl Vissza a térképre

Szponzoraink

Balra nyil Jobbra nyil