szombat 17:00 – Variációk malacra és káposztára Pesti Istvánnal

A téma malac és káposzta, a séf pedig Pesti István, a 2 Michelin-csillagos Platán séfje, aki ázsiai ihletésű fogásokat készít és kínál nekünk a két alapanyagból. Készül szifonos “palacsinta”, sült malaccsászár és pirított malacfül, ami mellé nem hiányozhat a pakcsoj, a kimcsi és kocshudzsang jus sem.

szombat 16:00 – Ceviche készítés Akács Istvánnal

Az őrségi Pajta Mexikót megjárt Michelin-csillagos séfje, Akács István a ceviche készítés világába vezet be ezen a programon. A színpadon tostada de ceviche negreo készül majd, amelynek elkészítése során nem csak a lazacpisztrángból készülő cevichét ismerhetjük és ízlelhetjük meg, hanem a salsa negrát, azaz a fekete szószt és a kétszer sütött tortillát, a tostadát is.

szombat 15:00 – Laza délutáni szendvicsezés, vermut és natúrbor az Arquitecto Pitpit csapatával

A színpadon Kiss László, a Padron és az Arquitecto Pitpit konyhafőnöke és Molnár Erik, az Arquitecto Pitpit társ-üzletvezetője, akik lazára veszik a figurát, és kifinomult receptek helyett inkább a helyeik hangulatát fogják megidézni. Ehhez egy csodás garnélás-aiolis szendvicset kínálnak a résztvevőknek, közben pedig szó lesz a vermutról, amelynek a hazai népszerűsítésében a Padron-Arquitecto úttörő szerepet […]

szombat 14:00 – Tökmagos frangipán tarte Juhos Jocival

Juhos Józsefnek, a Sug’art by Juhos Joci megálmodójának hosszú és tudatos út vezetett a Gundel, Gerbeaud és a Boscolo cukrász pályáján át a saját cukrászda létrehozásáig. Szakmai tapasztalatait a Gourmet Akadémián nekünk is megmutatja: tökmagos frangipán tartot készít málna réteggel, felvert fehércsokoládé krémmel, amelyet mindenki meg is kóstolhat.

szombat 13:00 – kombucha és vízikefir kóstoló Farkas Fruzsinával

Az előadás során idei nagykövetünkkel, Farkas Fruzsinával, azaz The Green Sommelier-vel járjuk körbe a testi és lelki egyensúly témáját, miközben fermentált italokat kóstolunk. Szó lesz a belső ökoszisztémánk sokszínűségéről, a mikrobiomunk egyensúlyáról és arról, hogy ez hogyan hat ki a mentális jólétünkre. Fruzsina beszél arról is, hogy mivel tudjuk a mindennapjainkban támogatni a saját és […]

Adatvédelmi Preferencia Beállítások

Adataid védelme
Ha meglátogatsz egy weboldalt, az adatokat tárolhat és nyerhet ki a böngésződről, főleg sütik formájában. Ezek az adatok érinthetnek téged, a preferenciáidat vagy az eszközödet, és legfőképp arra használják őket, hogy az oldalak az elvárt módon működjenek. Ezek az adatok általában nem alkalmasak a te személyes azonosításodra, de arra igen, hogy személyre szabott élményt nyújthassanak. Mivel tiszteletben tartjuk a magánélethez való jogodat, dönthetsz úgy, hogy bizonyos típusú sütiket nem engedélyezel. Kattints a különböző kategóriák neveire több információért és az alapértelmezett beállításaink megváltoztatásához. Azonban bizonyos típusú sütik letiltása befolyásolhatja az oldal által nyújtott élményt és az általunk nyújtható szolgáltatásokat.