Fekete Zsóka

A mezőgazdaság, az állatok iránti szeretet már gyerekkoromban belém ivódott. Nagyszüleim baromfit, sertést, lovat tartottak, és saját földjeiken zöldséget-gyümölcsöt, szántóföldi növényeket termesztettek. Nagymamám a piacon adta el a megtermelt gyümölcsöt, zöldséget, tojást és húst, amit magunk szedtünk, tisztítottunk, csomagoltunk. Mindig ott voltam, besegítettem, beleivódott a vérembe a kemény munka. Nagy hatással volt rám, hogy értéket teremtünk, jót adunk az embereknek. 

Ez az én motiváló erőm, az értékteremtés, a minőségi termékek előállítása, és hogy megmutassam, nőként is lehet ezt így csinálni. A termékeimben a szívünk-lelkünk benne van.

A termőföldtől az asztalig elvet képviselem. A malac születésétől a piaci értékesítésig aktívan részt veszek a munkafolyamatokban és koordinálom azokat szüleim segítségével.

Hosszú, rögös út vezetett odáig, hogy egy 400-500 darabos mangalica törzsállományt fenntartsunk, saját termelésű biotakarmánnyal etessünk és értékesítsük az ezekből az állatokból készült termékeket, amelyek ma már több neves hazai és külföldi étteremben is megtalálhatóak. Büszkélkedek, hogy számos díjban részesítettek, mind a termékeimért, mind a munkásságomért. 

Balra nyíl Vissza a nagykövetekhez
Szív Teliszív

Fekete Zsóka

Szponzoraink

Balra nyil Jobbra nyil