Bemutató
Szív Teliszív

Programok

ONYX

Bemutató
Pin
Dátum 2024.05.25. 16:00

Az Onyx Alkotói Közössége női alkotóinak erejét ünnepli a Gourmet Akadémia színpadán. Megismerheted az Onyx Műhely élményalapú tervezési folyamatát, amely a gasztronómia, a fenntarthatóság, a tudomány és a művészet ötvözésén alapszik. A közösségi kenyerezésen exkluzív bepillantást kaphatsz a hamarosan visszatérő ONYX koncepciójába, megtudhatod, hogy az Onyx Alkotói Közösség számára mit jelent a jövőkutatás, és megízlelheted a jövő éttermének egy fogását is.

Bemutató
Szív Teliszív

Női energiák és közösségi kenyerezés az Onyx Alkotói Közösséggel

Hasonló események

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.24. 20:00
A Magyar Bor bemutatja: Buborékok Nyara borkoktél minikurzus a Boutiq’Barral

A Magyar Bor és a Boutiq’Bar megalkotta a nyár legfrissítőbb borkoktéljait! Neked nincs más dolgod, mint élvezni a végtelen pezsgést. […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.25. 19:00
Fermentáció és szezonalitás a koktélok világában az Elysian Budapesttel

Az Elysian Budapest koktélbár bemutatja, hogyan építik be a szezonalitást koktéljaikba. Témáik között szerepel a fermentáció és a kombucha, annak […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.26. 17:00
Flódni – improvizációs gasztroszínház

„Improvizációs gasztroszínház sok röhögéssel, alapvetően édes ízben és némi savanykás zamattal.” Az előadás megálmodója Stahl Judit, a recept pedig pofonegyszerű: […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.25. 17:00
Főzelék és más finomságok Katkó Krisztával és Kiss Zaidával

Két különös hangulatú apró étterem frontembere, Kiss Zaida, a budapesti Zincenco Kitchen séfje és Katkó Kriszta, a szegedi Alkimista Kulináris […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.24. 17:00
Japán-magyar fúzió Maki Stevensonnal

Japán szemlélet a magyar gasztronómiában. Maki Stevenson, a Makifood Cookery School and Events alapítója olyan japán-magyar ételkombinációkat fog bemutatni, amelyekben […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.24. 19:00
Kaviár-bemutató Arya Razavival, az Arany Kaviár nemzetközi szakértőjével

Az Arany Kaviár nevéhez méltóan nem csak az orosz gasztronómiát, de magát a kaviárfogyasztást is a legmagasabb szinten képviseli. A […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.25. 13:00
Szívünk csücske, a rántott hús Fekete Zsókával és Tóth Szilárddal

Séf: Fekete Zsóka

Nincs vidéki konyha, sem vasárnapi ebéd rántott hús nélkül. Tóth Szilárd, a Michelin csillagos SALT Budapest séfje a fesztivál egyik […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.25. 18:00
Vegán cukrászat & fine dining Ötvös Zsuzsival

Séf: Ötvös Zsuzsanna

Öt éve, a Laurel Budapest nyitásakor még szokatlan lépésnek számított, hogy egy kötött kóstoló menüvel dolgozó étterem teljesen növényi alapú […]

Szponzoraink

Balra nyil Jobbra nyil