Gourmet Akadéma

Belépőjegyeddel bármelyik programunkat és workshopunkat megnézheted. Ha részt is vennél a workshopok valamelyikén, regisztrálj előre a honlapunkon, mert a férőhelyek limitáltak!

Hamarosan...

A Magyar Bor bemutatja: Buborékok Nyara borkoktél minikurzus a Boutiq’Barral

A Magyar Bor és a Boutiq’Bar megalkotta a nyár legfrissítőbb borkoktéljait! Neked nincs más dolgod, mint élvezni a végtelen pezsgést. Hacsak…nem akarod megtudni, hogy készülnek ezek a kreatív koktélok. Nagy Zoltán, a Boutiq’Bar tulajdonosa, az extravagáns ízek nagymestere több mint tíz éve szervez és tart tréningeket szerte a világon. Minikurzusán megtudhatod, miért igazán jó és változatos koktél alapanyag a bor és pezsgő, és megismerheted azokat a recepteket is, amelyek egész nyáron a zenei fesztiválok és koncertek főszereplői lesznek a Magyar Bor Buborékok Nyara kampányának helyszínein.

Női energiák és közösségi kenyerezés az Onyx Alkotói Közösséggel

Az Onyx Alkotói Közössége női alkotóinak erejét ünnepli a Gourmet Akadémia színpadán. Megismerheted az Onyx Műhely élményalapú tervezési folyamatát, amely a gasztronómia, a fenntarthatóság, a tudomány és a művészet ötvözésén alapszik. A közösségi kenyerezésen exkluzív bepillantást kaphatsz a hamarosan visszatérő ONYX koncepciójába, megtudhatod, hogy az Onyx Alkotói Közösség számára mit jelent a jövőkutatás, és megízlelheted a jövő éttermének egy fogását is.

Kaviár-bemutató Arya Razavival, az Arany Kaviár nemzetközi szakértőjével

Az Arany Kaviár nevéhez méltóan nem csak az orosz gasztronómiát, de magát a kaviárfogyasztást is a legmagasabb szinten képviseli.

Kovászlabor Ormós Gabival

Mindent a kovászról egy valódi szakértőtől! Az idei Gourmet Fesztivál egyik nagykövete, Ormós Gabriella pék, a Jenői Pékség megálmodója a gyakorlatban is megmutat mindent, amit a kovászolásról tudni érdemes.

Japán-magyar fúzió Maki Stevensonnal

Japán szemlélet a magyar gasztronómiában. Maki Stevenson, a Makifood Cookery School and Events alapítója olyan japán-magyar ételkombinációkat fog bemutatni, amelyekben a két konyha elemei találkoznak.

WORKSHOP: Vineta készítés Kati mamával

Ha van olyan ételkészítési fortély és hagyomány, ami szinte minden erdélyi házban jelen van, az a vineta, azaz a faszénen sütött, majd krémesre zúzott padlizsán, amihez ki-ki hozzáteszi a magáét.