Bemutató
Szív Teliszív

Programok

Szívünk csücske, a rántott hús Fekete Zsókával és Tóth Szilárddal

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Dátum 2024.05.25. 13:00

Nincs vidéki konyha, sem vasárnapi ebéd rántott hús nélkül. Tóth Szilárd, a Michelin csillagos SALT Budapest séfje a fesztivál egyik nagykövete, Fekete Zsóka mangalica tarjájából készíti el mindannyiunk szíve csücskét. Persze ez a rántott hús egy kicsit extrább lesz, mint az otthon megszokott: Zsóka mangalica tarjája hagyományos japán ízfokozóban, freekeh shio kojiban marinálódik, mielőtt aranyszínre sül házi morzsában, fekete fokhagyma majonézzel, kovászos uborkával és savanyított bodzával tálalva, érdemes lesz megkóstolni!

Bemutató
Szív Teliszív

Szívünk csücske, a rántott hús Fekete Zsókával és Tóth Szilárddal

Hasonló események

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.24. 20:00
A Magyar Bor bemutatja: Buborékok Nyara borkoktél minikurzus a Boutiq’Barral

A Magyar Bor és a Boutiq’Bar megalkotta a nyár legfrissítőbb borkoktéljait! Neked nincs más dolgod, mint élvezni a végtelen pezsgést. […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.25. 19:00
Fermentáció és szezonalitás a koktélok világában az Elysian Budapesttel

Az Elysian Budapest koktélbár bemutatja, hogyan építik be a szezonalitást koktéljaikba. Témáik között szerepel a fermentáció és a kombucha, annak […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.26. 17:00
Flódni – improvizációs gasztroszínház

„Improvizációs gasztroszínház sok röhögéssel, alapvetően édes ízben és némi savanykás zamattal.” Az előadás megálmodója Stahl Judit, a recept pedig pofonegyszerű: […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.25. 17:00
Főzelék és más finomságok Katkó Krisztával és Kiss Zaidával

Két különös hangulatú apró étterem frontembere, Kiss Zaida, a budapesti Zincenco Kitchen séfje és Katkó Kriszta, a szegedi Alkimista Kulináris […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.24. 17:00
Japán-magyar fúzió Maki Stevensonnal

Japán szemlélet a magyar gasztronómiában. Maki Stevenson, a Makifood Cookery School and Events alapítója olyan japán-magyar ételkombinációkat fog bemutatni, amelyekben […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.24. 19:00
Kaviár-bemutató Arya Razavival, az Arany Kaviár nemzetközi szakértőjével

Az Arany Kaviár nevéhez méltóan nem csak az orosz gasztronómiát, de magát a kaviárfogyasztást is a legmagasabb szinten képviseli. A […]

Bemutató
Pin
Naptár 2024.05.25. 16:00
Női energiák és közösségi kenyerezés az Onyx Alkotói Közösséggel

Az Onyx Alkotói Közössége női alkotóinak erejét ünnepli a Gourmet Akadémia színpadán. Megismerheted az Onyx Műhely élményalapú tervezési folyamatát, amely […]

Bemutató
Pin Gourmet Akadémia
Naptár 2024.05.25. 18:00
Vegán cukrászat & fine dining Ötvös Zsuzsival

Séf: Ötvös Zsuzsanna

Öt éve, a Laurel Budapest nyitásakor még szokatlan lépésnek számított, hogy egy kötött kóstoló menüvel dolgozó étterem teljesen növényi alapú […]

Szponzoraink

Balra nyil Jobbra nyil