Menü
chocoMe Atelier
- Stand:
21
Pekándiós brownie madagaszkári bean to bar étcsokoládéval készítve, kakaó gyümölcshús lekvárral szervírozva
Chuao kakaóbabból készített fagylalt Chuao étcsokoládé darabokkal
Kokoa Kamili kakaóbabból készített tonkababos fagylalt kókusszal
chocoMe Atelier 9 darabos bean to bar csokoládé válogatás 50g
Madagaszkári kakaóbabból készített fagylalt Voatsiperifery vadborssal
Pastrami Étterem
- Stand:
84
Pastrami szendvics vadkovászos kenyérben, angol mustár, mustár saláta, kovászolt zöldség
Füstölt marhaszegy, sült karfiol, cseresznye salsa, koriander
Füstölt tavaszi gyökérzöldségek, kecske joghurt, petrezselyem
Pomo d 'Oro
- Stand:
103
Ravioli della Nonna – Ricottával töltött ravioli illatos paradicsomszóban
Picanha- Érlelt Black Angus spicfartő, cacio e pepe szósszal és favebabbal
Fagylalt
Zuppa di pesce – Tradicionalis Toszkán halleves
Maritozzi – Olivaolajos házi buci libamáj habbal, cseresznyével
Szaletly
- Stand:
25
Sült - hideg szamócaeszencia túró mousse, kojis meggy, ibolya
Szuper zöld fogás: spárga, zöldmandula, mángold, író
Csirkegulyás: medvehagymás nudli, Meyer citrom, fokhagymaszár
Szaletly rántott húsos szendvics: mangalicatarja, káposztasaláta, epres teriyaki
Szatmár Dry Cured
- Stand:
55
Mangalicalardo (hátszalonna), szardella, lime, fügeleveles kenyér
Mangalica coppa (érlelt tarja), kamillás vaj, savanyított bodza, Salt kenyér
Édesköményes szalámi, sós szilvás édeskömény saláta, Salt kenyér
Monokini Kantin
w/ special guests
Pitpit & Padron
- Stand: