Vasárnapi ízelítő: mit tudhat még a Gourmet az utolsó napján?

2019-05-19 08:40:00

Csak ma állít ki az ország két legjobb vidéki étterme, az Anyukám mondta és a Platán, de ma ott lesz a Csalogány 26 is egy remek étellel természethű borokkal párosítva, ráadásként pedig a fesztivál történetében először lehet egy 2 Michelin-csillagos hazai étterem séfjének bográcsos ételét kóstolni: a Paprika pop-up helyszínen Mészáros Ádám (Onyx) és édesapja várja a kíváncsi ínyenceket velős-csülkös pacallal. 

/hu/cache/media/2019/05/mittartogatmeg2.jpg

A nyáriasra fordult időjárás az egyébként fedett gasztroszínpadunknak is kedvez, ahol szó lesz a tökéletes croissant-ról, sörgasztronómiáról, a mangalicáról, fellép Jeremy Salamon (The Eddy, New York) és Max Stiegl (Gut Purbach, Burgenland), valamint Pohner Ádám (Kistücsök) és a Bocuse d'Or csapat, a nap végére pedig az is kiderül, hogy melyik volt az idei fesztivál legjobb étele és kiállítója.

Idén utoljára, délelőtt 11-től este 11-ig vár a Gourmet Fesztivál! 

Támogatóink